torsdag 29. april 2010

Timian - Rosmarin - Bassilikum og Estragon


I dag har jeg fått handlet inn masse flotte krydderplanter, noen er allerede kommet i potter som Timian - Rosmarin - Bassilikum og Estragon,   noen må jeg kjøpe nye potter til imorgen for de jeg hadde er på et merkelig vis forsvunnet i løpet av høst/vinter..... men du vet, de dukker helt sikkert opp igjen når jeg kjøper nye... er jo bare så typisk det *ler*

Jeg handler det meste fra Zimtrade, er strålende fornøyd med både levering - planter og priser,
og forutenom krydder bestilte jeg endel forskjellige Lavendel planter som jeg selvsagt blogger om når jeg får plantet det - gleeeeder meg bare SÅ mye til sommeren ...trall laa laaa ...


Jeg fikk også kjøpt meg to nye emalje skilt  -  Nydelige skilter som jeg kjøpte nede på Baronessa  i dag, betalte kr 79,- for Home sweet home og kr 210,- for det store .... Share a little love today :o)Nå er det ikke lenge igjen til jeg trekker en vinner... datoen er jo satt til den 01.05.10, så det er bare to dager igjen nå  .... vil du være med er det fortsatt mulgihet og melde seg på her inne.


Jeg setter kjempestor pris på en hyggelig kommentar min venn.

Klem fra Babsy


4 kommentarer:

 1. Så nydelege skilt du har kjøpt deg. Trur eg må innom Baronessa i morra ein tur.

  Dei plantene frå Zimtrade, er dei ferdige og ikkje frø? Om det er planter så må eg muligens bestille til meg også. For dei som er på butikken er så dårlege, dei tåler ingenting.

  SvarSlett
 2. Hei, så flink du er som har pottet krydderurter. Jeg har tenkt å kjøpe frø i helgen, er det for sent mon tro? Veldig fine de skiltene du har kjøpt.

  Klem Elizabet

  SvarSlett
 3. Ville bare si at eg er veldig gla i deg deg verdens beste ex.svigermor:) dere betyr veldig mye for meg:) dere er som en familie nr to;) ha eg super strålende dag:) hilse fra bømlingen:)

  SvarSlett
 4. Oi, for en fin blogg - her var det mange inntrykk:)
  Hmm, skal se om jeg husker alt jeg ville si nå da...
  Var en herlig liten urtehage du hadde. planlegger en slik jeg også, men her i lofoten ligger det fremdeles kalde spor av vinter :(

  For en nydelig gammel bok, er det bibelen? var lekkert, og bildeveggen var veldig fin. i dag skal jeg på loppis, og lete etter rammer til akkurat en slik vegg.

  Drømmekjøkkenet ditt var jo rett og slett en drøm :) Må ha nytt hus jeg, hvis jeg skal få til noe så moderne - hehe.

  Tippemat laget vi på en skole jeg jobbet på i fjor høst, og det var ikke veldig populært blandt ungdomskoleelevene ;)

  Takk for titten - jeg kommer definetivt tilbake.

  Klem fra Karen og god helg...

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails