mandag 12. april 2010

Fant en aldeles nydelig krakk i dag ...


Se hva jeg fant nede på Til bords i dag ... var ikke den krakken bare råfin dere ?? De har faktisk begynt og få inn endel saker som faller skikkelig i min smak etterhvert der nå ... jeg stor koser meg hvergang jeg er innom der, fordet er alltid noe som bare må være med meg hjem igjen....Denne krakken betalte jeg da bare kr 299,- for, og den skal jeg nok finneen kjempeflotte plass til, må bare få prøve den ut noen dager på litt forskjellige steder, og se hvor den passer best inn.
Den var så utrolig fint laget i slik gammle stil og så er den så fint patinert ,
den ser skikkelig slitt og brukt ut der den står.
kjempelekkre detaljer på den, så løp og kjøp dere som liker det samme som meg, tror nok det blir rift om disse her, var forresten bare en igjen her nede da jeg hadde kjøpt min i dag ...
Ellers så har våren kommet for fult her og solen skinner hver dag fra sykfri himmel, det medførte at jeg måtte til og  rydde i noen av de xxx antall bed jeg har rundtom her i går ... først måtte jeg jo en tur på Europris og fikk handlet inn litt nytt og solid hage verktøy, og også et par nye støvler, ja for jeg hadde utrolig nok klart og slite ut de gamle jeg hadde - joda den utrolig late bilkjørende Babsy som ikke går mer en det som er absolutt nødvendig hadde klart det ja ....*ler*Det ene bedet er et bed jeg har gruet meg til og ta pga. rosekvister som stikker noe så vannvittig.... men jeg kastet meg over det og dermed ser hendene mine ut som to hoggestabber også *ler*


men etter noen timers hardt arbeid og lettere solbrenthet på skuldrene ble da resultatet noegenlunde bra eller hva ??  Har du startet og ordne i blomster bedene dine enda ??


Så da var det bare og gå inn og smøre både hender og skuldre synes synd på seg selv for en tid.... men det er over over i dag ... så imorgen tar jeg neste bed ...for i dag har jeg nemmlig handlet inn hagehansker ...tykke hagehansker... så det så !!!Jeg  foretar  trekningen den 01.05.10Jeg setter kjempestor pris på en hyggelig kommentar min venn.

Babsy


6 kommentarer:

 1. Å! Likte krakken! Men er det Til bords som i kjedebutikkene? Visste ikke at de hadde møbler? Eller er det en lokal butikk som tilfeldigvis heter det samme?

  SvarSlett
 2. Åååh den krakken var nyydelig altså!!♥
  Lurte på det samme som over her jeg hihi .)
  Såå deilig det så ut å rote rundt i hagen ... Leeengter her jeg også!!♥
  Jeg teller tulipaner som stikker opp ennå jeg :)
  litt sen vår kanskje,,,
  Ønsker deg en flott kveld!
  Klem Anki

  SvarSlett
 3. ja det er nok den "vanlige" kjede butikken Til Bords ... de hadde ikke møbler der før men nå er det kommet endel småmøbler som tallerken hyller og krakker osv. anbefales et besøk inn der neste gang dere er i nærheten *klem*

  SvarSlett
 4. den var helt nydelig, jeg tror jeg må ta meg en tur på Tilbords, det begynner å bli en stund siden jeg var der

  SvarSlett
 5. Nydelig krakk og bra pris. Hagen begynner å bli klar ser jeg. Ha en fin dag.
  Klem Kristin

  SvarSlett
 6. har tenkt på krakken din helt siden jeg så den her hos deg og idag måtte jeg bare ta turen på Tilbords. Men skuffet ble jeg for her var det absolutt ingenting verdt å kjøpe verken av det ene eller det andre.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails