søndag 18. april 2010

loppefunnene er fedig sprayet


ja da var det endelig tørket fint alt det jeg  sprayet i garasjen i går, det fikk to strøk og jammen meg tror  jeg at det holder på disse stakene. Den hvite store staken ble aldeles nydelig, min nye favoritt, den skal få fast plass på bordet neste gang det er stormiddag her i huset ja... denne store i midten og de litt mindre og nesten like fra forrige loppis på sidene...ohhh.. gleder meg allerede, mulig jeg må stelle istand stormiddag snart ...

Lampen ble også veldig søt, ja den ble rett og slett ny ... men de grusom grønne skjermene som fulgte med, ja de fikk jeg makk av og skulle egentlig kaste, men fikk det for meg at jeg skulle nå prøve og trekke dem med litt engelsk blonde og se hvordan det ble... mnja.... forsåvidt greit nok, men tror nok det blir nye skjermer på denne fine lampen ja... ble ikke helt som jeg ville nemmlig.... og så må jeg kjøpe litt hvit lampeledning, kan jo ikke ha en brun ledning hengende nedover veggen vet jeg.
Sjekk de grusom grønne skjermene da dere, hvem kan ha slikt på veggene sine *ler* men husker jo jeg hadde noe lignede tidlig på 80 tallet og da var de jo søte, men hva var det egentlig jeg tenkte med ... gosjameg...  vinrøde og grønne vegger med trehvit list på midten og selvsagt rosa og grønne lampeskjermer og gjerne matchende gardiner  .... ha ha ha ... hvordan hadde du det på 80 tallet ??Bilderammene ble kjempefine, jeg laget bilder på lerret av min datter Christina og mitt herlige barnebarn Nina Alexandra , kjempefine ble de for når en lager bilder på lerret så ser de så utrolig gamle ut og da passer de best inn her hos meg.
Men de andre stakene, mnja... de likte jeg egentlig ikke nei ... men skal gi dem en tjangse ... noen dager ... men tror nok de forsvinner ut av huset igjen.... de ble for ... ja hva egenlig... hmmm , litt for .... ikke meg ...rett og slett !!


Jeg  foretar  trekningen den 01.05.10


Jeg setter kjempestor pris på en hyggelig kommentar min venn.

Babsy

10 kommentarer:

 1. Oi! Ja her var mykje fint! Likte rammene veldig godt! Og bildene inni var jo enno finare! Herlige nostalgiske!
  :o)

  SvarSlett
 2. Det ble jammen meg fint :-D
  Utrolig kjapp er du også, skal si du vet å få ut finger`n ;-)

  Ha en fortsatt fin søndag!!!

  SvarSlett
 3. Så flotte loppistingene dine vart.
  Men likte no den nederste lysestaken eg. Syntest den vart fin når den vart kvit eg. :)

  Ha vidare ein fin søndag.

  Mvh GreteR

  SvarSlett
 4. Så fine loppefunnene dine ble.. Skal kjøpe inn litt spray jeg også. Klem Madelen

  SvarSlett
 5. Så fine tinga blei når dei blei spraya:)
  Skulle vore i Sunde bedehus eg og, no angrar eg på at me ikkje reiste til svigers i helga!;)
  Er det fleire Kvinnheradloppemarknader framover?
  Du har det fint hos deg!
  Klem Anne

  SvarSlett
 6. Så lekkert det ble.
  Kjekt med lysestaker for vegg, kan også brukes med glasskupler for telys.
  Ha en flott søndag.

  SvarSlett
 7. Det ble kjempe fint! Det blir aldri feil med hvitt:-)
  Klem klem

  SvarSlett
 8. Er det ikke helt utrolig hvor forandret tingene blir når de blir hvite. ALT ble bare nydelig ☺ Dette kan du være fornøyd med! Klem fra fru Strøm

  SvarSlett
 9. Så utrolig fint det ble:) Lampa ble helt nydelig:)
  Virkelig noen herlige kupp!:)

  SvarSlett
 10. Så fine tingene ble med spraymaling! Har en slik vegglysestake gjemt i en bod, den skal jammen få seg en runde med hvitmaling:)
  Ha en fin kveld,klem Hanne

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails