torsdag 15. april 2010

mammas suppeterrin ....

Mamma har så utrolig mye fint i hjemmet sitt , hun liker som meg og dra på bruktbutikker og interiørbutikker og vi er sammen  på nesten hvert eneste loppis rundtomkring ... skrotnisser... ja det er vel egentlig det vi er *ler*  Denne flotte suppeterrinen fant hun nå siste gangen hun var i Haugesund, var den ikke flott dere ??


Meg og min mor er verdens beste venner og vi koser oss i lag, vi er sammen stort sett hver eneste dag, enten det er for og drikke kaffe om morgenen, eller om det er for og gå på tur i lag eller for og spise middag sammen eller ett og slett bare for og gå på kafe og ta shoppingrunden sammen....  Hun er aleine og kan for tiden ikke arbeide pga. sykdom, og jeg har jo mannen min i Nordsjøen 14 dager i slengen, så det er jo bare helt suverent egetlig :o)


Vi trives i hverandres selskap, men så er det da bare 17 år mellom meg og min mor også da, og vi har mye de samme interessene egentlig, vi kan prate sammen - grine sammen- le sammen og diskutere sammen og joda vi kan krangle sammen også vi .... men det er så kjedelig at det gidde vi ikke mer en en gang i året *ler*


Når min mor drar til Haugesund og går innom bruktbutikkene der , så har hun alltid med seg mange fine skatter hjem igjen, og veldig ofte har hun med en godbit til meg også ..... hun kjenner meg og jeg kjenner henne og vet hva den adre liker og ikke liker .... det er så fint og ha det sånn ...  .... ville ikke byttet henne med noen i hele verden.... hun er mitt forbilde og jeg er så utrolig stolte av mamman min. 


mamma  har lært meg fra jeg var liten av at en skal ta godt vare på dine nærmeste for en vet aldri hvor lenge en har dem, og det er jo faktisk sånn det er ... så det er en god ting og ta med seg videre, jeg har selv formidlet det til mine og håper de vil lære det videre til sine igjen også .... jahh, sånn ble vist det .... skulle jo bare egentlig blogge om den nye suppeterrinen hennes, men det ble vist et helt innlegg for min kjære mamma istedenfor... men det fortjener hun !!


Til mamma, min aller beste venn...

En mor er med fra starten, som kilden til ditt liv.
Med kjærlighetsfullt blikk, hun følger med hvert skritt
Siden livets første måltid har hun tilbudt deg å smake,
hun gir deg av sin omsorg uten krav om noe tilbake.
Hun tas så lett for gitt som lindring av besvær,
men sjelden blir hun takket og sett for den hun er.
I alle livets faser forblir hun dog den samme:
din aldeles unike og høyt elskede mamma!
Jeg  foretar  trekningen den 01.05.10


Jeg setter kjempestor pris på en hyggelig kommentar min venn.

Babsy


6 kommentarer:

 1. Kjempe fine ord om mammaen din. Skjønner godt at dere ønsker å være mye sammen.
  Den va kjempe fin den suppeterrinen.
  Ha en vidre fin dag.
  Klem fra Christina

  SvarSlett
 2. Hei, hei..

  Den var virkelig flott! Det er kjempegøy med auksjoner og loppis steder. Jeg annser deg som heldig som kan dele den gleden med din mamma ;)

  Ha en flott vårdag.

  Mvh Mona

  SvarSlett
 3. Å for et flott innlegg om moren din!
  Du er heldig som har din mor i nærheten, det savner jeg, fire timer er litt i det lengste laget vist vi skal ta en kaffekopp, men jeg har en mann på sjøen i 6 uker, og da er det gassen i bånn å besøke henne, vi og elsker å gå på brukt og loppis:) Og den suppeterrinen var nydelig!
  Ønsker deg en nydelig helg,klem Hanne

  SvarSlett
 4. Nydelig innlegg om din mor.
  Suppeterrinen var også bare nydelig.
  Ønsker deg en flott dag.

  SvarSlett
 5. Så nyydelig innleg om din mor og hennes suppeterrin er vakker!ღ
  Fikk meg til å tenke på min egen goe mamma!!ღ
  Hun kommer stadig innom, setter så stor pris på henne!!ღ
  Herlig at dere kan dele samme glede!ღ
  Ønsker deg en fantastisk torsdag, snart helg :)
  Goklem fra meg
  Anki

  SvarSlett
 6. Så fint du skriv om mammo di. Ho må vera kjempestolt av deg

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails