torsdag 22. april 2010

paviljong eller vinterhage ??

ja kjært bare har mange navn , vet ikke om jeg har paviljong eller vinterhage jeg... eller noe midt imellom liksom ?? men, men .....dere ville vist se paviljongen min  så da hopper jeg i det, ja for jeg ville jo egentlig ikke vise den frem nå før malingen av den, ja for den skal da altså bli hvit og innredes i landlig stil... men da har du jo fått sett før bildene så da kan det jo bli litt artig og se etterbildene også da :o)  trykker du på bildene så får du sett dem større ;o)

Den er stor og romslig og det er  innebygget peis/grill i den ... men det står som da vi kjøpte huset for 1.5 år siden, så den krever MYE arbeide for og bli som vi vil ha den.... kjempespennende og utfordrende skal dette prosjektet  bli :o)


Ellers har jeg endelig klart og dulle meg en tur til Stord i dag, meg og min mor tok hurtigbåten rett over og tilbake .... måtte jo få bruke det flotte gavekortet jeg fikk på fem Høns ... fikk det av mine kolleger på jobben i annledning min runde dag tidlig i desember, så det var jo på høg tid at jeg tok turen over etterhvert ja  *ler* 

Jeg  fant meg denne flotte hvite litt shabby lampen fra Trend design , den var helt ny og hun holdt på og pakke den opp akkurat i det vi kom inn, så da ble jeg glad vet du ...trall  laaa laaaa ... ja for jeg  manglet en slik lampe hjemme hos meg så det passet utrolig flott :o)

Jeg  foretar  trekningen den 01.05.10, så det nærmer seg nå :o)


Jeg setter kjempestor pris på en hyggelig kommentar min venn.

Klem fra Babsy3 kommentarer:

 1. wow, den "paviljongen" så kjekk ut. Ønsker meg også et utested med tak:) Enn hvor rart det høres ut. Men det er godt og være ute, samtidig som man er inne.. :)
  Lykke til med prosjektet.
  Klem J.

  SvarSlett
 2. den var kjempeflott, min kjære sitter ved siden av meg og skulle vel heller ønske at jeg aldri hadde sett vinterhagen din for nå vet han hva som må bli gjort i sommer hihihi

  SvarSlett
 3. Er fin den vinterhagen din.
  Du skulle hatt desse møblane i den:
  http://www.facebook.com/photo.php?pid=5814489&o=all&op=1&view=all&subj=188817947134&aid=-1&id=545736577#!/photo.php?pid=5814486&o=all&op=1&view=all&subj=188817947134&aid=-1&id=545736577&fbid=420436156577
  Ups, det vart ein lang link. Men den sofaen var knallstilig. Synd eg nett har bestilt ny sofa ellers skulle eg tatt den sjølv. Ho har jo to stoler til den også. :)

  Mvh GreteR

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails