fredag 25. mars 2011

Nespresso

... nehh,  en slik stor kaffemaskin skulle hvertfall aldri inn i mitt hjem.... nehh ...  !!  men da de kom ut med denne lille søte tassen her som bare tar en pitteliten plass på kjøkkenet mitt, ja da lot jeg den få en aldri så liten tjangs allikevel... 

Har fra før av hatt en kaffemaskin som kvernet bønner ... men den ga jeg vekk ...rett og slett fordi den bråket der den sto .... bråket mye !!  og siden har jeg brukt min gode gamle kaffetrakter til og lage kaffe på .... men nå ble jeg vist litt mer moderneen det jeg egentlig liker her gitt ... hmm ....men lettvindt er det jo dere, man står opp og trykker på en knapp ... thats it !! .... men at kapslene koster mellom 3 og 4 kroner stykket og bare er og få tak i på nettet er jo bare  en liten bagatell ... eller hva ..... ler litt ..... alt jeg skal finne på altså .... vi får nå se da hvor lenge denne lille tassen får leve på mitt kjøkken...Har du fått noe slikt i hus mon tro ??


STOR klem fra Babsy


Ønsker deg og dine en fortreffelig flott dag i dag :o)


Klem fra Babsy5 kommentarer:

 1. Har en Senseo kaffemaskin i hus, tar liten plass på benken, og kaffen ser god ut men iogmed at jeg ikke er "voksen" enda så liker jeg ikke kaffe ;-)
  God helg :-)
  Klem
  Brit Eva

  SvarSlett
 2. Jepp !
  Jeg kjøpte til min mann til jul for noen år siden og den er helt topp.
  Liten og nett og kapslene kommer i reserfart når vi bestiller ;)
  Når vi har selskap , bruker vi fremdeles Moccamasteren , men Nespressoen ville jeg ikke vært foruten :)
  Klem fra Ingunn :)

  SvarSlett
 3. Sy en hetter over den ala slike de har over tekanner. ;-)
  Ønsker meg kaffemaskin jeg og. Men det var de penga og den modernismen da. Hm jaja det siste der kom jeg vel forslag til selv nå. hihi.
  Klem!

  SvarSlett
 4. Har en maken som jeg kjøpte på finn.no rett etter jul. De hadde brukt den 15 ganger (brukt opp kapslene som fulgte med), og fikk den for en femhundrelapp, så det var veldig greit. Er superfornøyd, kapslene kommer raskt og greit, så det er heller ikke noe problem. Bruker den vanlige trakteren vår når jeg vet at det kommer til å gå noen kopper, men denne har vært i daglig bruk siden vi fikk den! Trøster meg med at jeg ikke har noen andre uvaner (les: røyker ikke), så da lever jeg greit med prisen på kapslene.

  SvarSlett
 5. Hei :-)
  Har en Award til deg inne på min blogg.
  Ha en fin Lørdag :-)
  Brit Eva

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails