tirsdag 22. mars 2011

Loppis i Omvikedalener noe man gleder seg til .... ja for man tenker seg jo faktisk at en slik "gammel" bygd som den bare ha gode gammeldagse lopper  på loppisene sine ....  og jammen fikk jeg rett gitt , wooo hooo

Fikk med meg både den ene  godbiten etter den andre hjem jeg i dag til en nesten helt gratis penge !!!  Se bare på dette herlige pastellfargede fruktsettet fra Figgjo .... help prikkfritt og jeg gleder meg til og ta det i bruk ute i hagestuen i sommer.....     Må leite på de kommende loppisene om det er og få tak i en mugge til dette settet, det hadde vært flott vet jeg ...sukk ....  men dere, jeg fant også disse  pitte pitte små dingsebumsene der inne i dag jeg .... de var utrolig søte så jeg bare måtte ha dem med meg hjem ....  men si meg...  hva er det for noe mon tro ?   Min mor trodde først det var fingerbøl men tro meg , det er det ikke.....  er det pitte små lysestaker mon tro ???  Har du sett slike før ? 
Jeg likte dem skikkelig godt altså, og til bare kr 5,- for dem alle sammen  så kunne jeg ikke motstå og kjøpe dem med meg gitt, selv om jeg overhode ikke aner hva det er for noe ....  * fnis* 


STOR klem fra Babsy


Ønsker deg og dine en fortreffelig flott dag i dag :o)


Klem fra Babsy


3 kommentarer:

 1. De små dingsebumsene er lysestaker til små, tynne lys. De kom i pakker på 5 - 6 og var veldig populære på begynnelsen av 1980-tallet. Totalt ubrukelige, men populære. :-)

  SvarSlett
 2. Mye fint du har kapret på loppis denne gangen også.
  De små dingsene kan du jo bruke til å ha tannpirkere i når du dekker bord:))

  SvarSlett
 3. Hei hei!

  Kom tilfeldigvis innom bloggen din! Så fin den er! Jeg legger meg til som følger, jeg! :-)

  Loppemarked er bare SÅ GØY! Så fine ting du fikk med deg! Søte små lysestaker, ville jeg kalt dem.... Til sånne tynne lys som blir brent ut før du får snudd deg.... Hehe.... Ellers var de jo bare veldig dekorative som pynt og da!

  Velkommen inn til meg! Klem fra ELisabeth.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails