mandag 9. august 2010

verdens herligeste dukkehus.....


jahh .... for det er det virkelig, og det fant jeg i Haugesund på Museumet der ....  Kunne ikke få sett god nok på det, og joda .... ymtet frempå om og kjøpe det og de hadde vist fått mange slike henvendelser ja...men noe salg kom nok ikke på tale....  som om det skulle være aktuelt på et Museum * ler litt av meg selv .....

 Det var rett og slett en gammel komode de hadde bygd inn fire rom i , men beholdt de nederste skuffene til ting og tang til huset ..... det var en gang i tiden hvitt men etter så mange år var det blitt slitt både utenpå og innvendig..... Dukkehuset var stort også .... nesten like stort som meg , og jeg er faktisk 1.78 høg !!!




møblene var så utslitte at det stakk opp små fjører av sofaen og på kjøkkenet var det tom. et aldri så lite musehull gitt.....  og møblene var så like originalmøblene at jeg rett og slett ble satt ut der jeg sto og beundret herligheten....

Det var nesten umulig og ta gode bilder der inne med mitt lille kamera men har prøvd mitt beste og få det frem her allikevel....  må ha det  ....jeg bare ha et sånn !!

Trykk på bildet så blir det større :o)


Noen litt nærmere detaljebilder - ikke så god kvalitet men pytt sann ...






..... I Haugesund var vi egentlig for mannen skulle et ærend , så da besøkte vi likesågodt den ene datteren vår og svigersønnen vår som bor der, og gjett om det var gøy og endelig få mammo og familien på besøk ... 

*de har faktisk bodd der i  et år nå ....  og først kom vi oss avgårde.... *kremte-kremte .....  jeg er ikke noe flink og flytte på meg nei , liker ikke og reise i bil jeg.... men du verden så jeg koste meg når jeg først var kommet frem :o)

Camilla mi  serverte  rykende ferske og varme baguetter til frokost  .... nammiiii ..... sånt liker mammaene utrolig godt vet du ;o) 


Ønsker dere en strålende dag alle sammen :o)
Jeg setter også kjempestor pris på en hyggelig kommentar min venn.

Klem fra Babsy

4 kommentarer:

 1. åh, for et lekkert dukkehus! Kjempeflotte detaljer, tenkt at noen har laget alle de små møblene :) Forstår godt at de hadde fått flere tilbud på det :P Et sånnt vil jeg å ha! Hehe :)
  Klem fra Monica

  SvarSlett
 2. Må sei meg enige i at det må værr verdens hærligaste dukkehus! Nesten så eg vurdere å ta turen for å sjå sjøl :o)

  Ikkje lagt på ein halltime det der nei!

  SvarSlett
 3. Det var det fineste dukkehus jeg har sett. Var nok ei rik lita jente som hadde slik flott hus. Tenk å lage slike små møbler, med detaljer. Måtte være kunstner. Ser nedover siden din. Vaskerommet ble herlig. Takk for inspirasjon;-)
  Ha ei fin uke...

  SvarSlett
 4. Må nok ta en tur på museum snart. Kun en god halvtime så er vi der. Har ikke vært på museumet i Haugesund siden jeg gikk på folkeskolen og da var det på loftet i rådhuset.
  Nå ligger det gjo i gamle meieriet.
  Nei her må det et spark i baken til:))

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails