mandag 2. august 2010

Litt fornying av interiøretJeg fant ut at de svarte lampettene mine ikke passet inn her, så jeg fikk malt dem i hvitt og skrapet så av endel maling for og få den litt chabby looken på dem. Jeg ble kjempe fornøyd med resultatet, men ny ampel til og ha oppi tror jeg at jeg vil ha... synes ikke den som var der passet inn lenger.... Hmm, får ta meg en tur rundt på butikkene og se hva jeg finner....


Ellers så har jeg et himla styr om dagene, fant plutselig ut at jeg ikke likte vaskerommet mitt lenger... det var rett og slett kjedelig og overhode ikke noe koselig og være inne på,  så der er jeg i full gang med oppussing. det er ferdig malt og nå bare venter jeg på hyller og reoler annet knas som jeg skal lage til der inne. Før og etter bilder kommer når det er ferdig laget vet du :o)


Så har jeg hatt besøk av min lille Prinsesse Nina Alexandra .... Jeg er ikke så flink og besøke dem så da blir jeg utrolig glad når de tar turen over hit :o)  Denne gangen koste vi oss skikkelig både sang og lekte, og jeg ble utrolig stolte da hun ville ttelle alle klossene til meg, først på norsk og så på engensk..... one - two - three four - five .... hele veien opp til ti :o)

Her poserer hun så fint i kjolen som jeg laget til henne , det var med hårband, men det hadde hun på seg i ca 30 sekunder før det flakset rett av igjen..... vet hva hun vil denne lille tulla her ser du og panneband var ikke med i planen nei *ler*Ønsker dere en strålende dag alle sammen :o)
Jeg setter også kjempestor pris på en hyggelig kommentar min venn.

Klem fra Babsy

1 kommentar:

  1. Halloen Nina. Kjolen te Nina Alexandra var så sjønn...du e flinke du..:)

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails