lørdag 24. september 2011

glass flasker og flakonger

Hvordan bruker du dem ? jeg har bare satt dem til dekor sammen med et kule lys og en lavendel plante. jeg kjøpte dem med fra jobben min ...hvorfor vet jeg faktisk ikke for jeg har ikke brukt slike flasker i dekoren min før .... men ser mange kjøper dem og da ville jo selvsagt jeg også ha *ler*



var inne på tanken og fylle dem med duftoljer og la dem stå uten korken/glasstoppen på , har du erfaring med det ??  Kan jo være godt med en svak duft av sommer, som brer seg i stuen nå når mørket og høsten setter inn for fullt .



 De er jo utrolig søte da, Lisbeth Dahl som har dem om noen var interessert i dem :)  Det herlige kulelyset over her er av merket Broste, de brenner fint og et lys holder i ukevis, selv om man brenner det hver enste kveld  :)



Tror jeg vil ha flere slike små flasker/flakonger jeg.... tror rett og slett jeg forelsket meg i dem...de er så søte og dekorative ....  så nå må jeg bare  finne ut om de går an og ha dem til duft olje :)





Ønsker deg og dine en fortreffelig flott dag i dag :o)

Klem fra Babsy


2 kommentarer:

  1. Heisann! Ser at du etterlyser flere fat av typen Figgjo. Ser at nå er det en som selger det på finn.no. Ligger på torget under glass,kjeramikk og porselen.


    Mvh Kari Marie Helmersen

    SvarSlett
  2. Dette ble jo kjempefint ! Så enkelt og allikevel så fint. Har lagt deg til i blogglisten min.

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails