onsdag 14. september 2011

Blonder

Blonder ..... smaker litt på navnet....bloooonder ..... jeg er så ufattelig glad i blonder ... jeg bruker dem overalt, men aller mest til og dekorere med ... Aller helst er det er slike gamle litt gulnede blonder jeg faller for , men jeg har funnet ut at og kjøpe nye hvite blonder også kan fungere, om man legger dem i kaffe noen timer ... de blir utrolig flotte, om ikke nesten enda finere.... da blir de liksom litt mer spraglete og gamle i fargen :))



Om jeg ramler over blonder på loppiser er jeg på huget med en gang, og ikke bare løse blonder...er det duker, gardiner eller klær med blonder så kjøper jeg dem, for og rive av blonden og stelle/vasker den og lage den fin igjen :)   Blonder  bruker jeg mye på strikketøyene jeg lager også , og på lampeskjermer mm.



 eller rett og slett bare liggende sammen med noen andre litt gamle eller søte saker, synes du blonder er dekorative? Hva bruker du dem til ? 

 
Ønsker deg og dine en fortreffelig flott dag i dag :o)

Klem fra Babsy

2 kommentarer:

  1. Jeg er hjertens enig med deg! Blonder er så fint. En lang periode måtte jeg pakke dem bort, men så kom det tilbake igjen for fullt. Og skulle moten forsvinne nå, tror jeg ikke jeg pakker dem vekk lenger. Jeg har blonder rundt gamle trespoler, blonder som mine formødre har heklet eller nupperellet (eller hva det heter:-)) som ligger og lager vakre stilleben.
    Eller på gamle tekstiler som jeg bruker overalt.
    Ha en flott dag du også!
    Klem fra Hjørdis

    SvarSlett
  2. Ja, blonder er vakkert!!
    Og du er jo så flink å lage stilleben med blonder:)
    Have a nice day, klem Hanne

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails