fredag 5. mars 2010

Spiseplassen min

 

 Det ligger en utfordring inne på NIB for tiden om og vise frem spiseplassen sin, og klart man kan vise frem den, selv om den ikke er helt ferdig enda. Ja for dere som har lest bloggen min vet jo at jeg leter etter de perfekte stolene som jeg skal ha her, til nå har jeg fått tak i 4 gamle spisestue stoler som egentlig såg totalt grusomme ut , men som ble kjempesøte etter et par strøk med maling, og nytt trekk på setet.*ler*


 

 Bordet er et gammelt bord jeg fant på Sim sitt brukbartrom , et gøy rom som jeg ofte setter opp ting som fortsatt er brukende, men som ikke passer hos meg lenger, og jeg har selv hentet meg saker og ting der, som dette store spisebordet . ja det har nemmelig mulighet for to ileggspater og kan dermed holde 12 mann til middags. Men jeg har bare den ene platen, men det er jo lett og lage seg en ny da. Bordet var ikke noe fint da jeg fant det, en slags gammeldags teak farge men etter litt pussing og grunning og noen strøk maling , ble det utrolig flott synes jeg. Men som alle vet så jakter jeg enda på nytt bord, denne gangen til og ha på kjøkkenet.
har vel mest lyst på et slikt Gustaviansk bord ja.... de er bare SÅ lekre.


 og joda, jeg vet jo at bildene ikke holder høg standard, men det er det beste jeg klarer før jeg klarer og velge meg ut nytt kamera ... hva vil jeg ha ????  Vet jeg vil ha Canon men hvilken av dem liksom ???Tant mon ami - à prendre soin de soi
Babsy


6 kommentarer:

 1. Heisann:)
  Takk for hyggelig kommentr...
  den trappestigen fikk jeg tak i her om dagen...til en flott pris:)
  ha en fin dag
  eddaKlemmer

  SvarSlett
 2. Hej Babsy,

  Tusen tack för din rara hälsning hos mig. Vilken skillnad det blev med lite vit färg på stolarna (vet av egen erfarenhet att det krävs mycket tålamod med ett sådant projekt...) - de blev jättefina !
  Önskar dig en underbar helg i vårsolens sken.
  Kram/Marita

  SvarSlett
 3. Hva er Sims 'brukbartrom'? Er det ett sted der man kan få ting gratis som andre vil bli kvitt? Eller mener du finn -gi bort siden? ´Hvis det finnes en side til, slik som finn, vil jeg gjerne vite om den!! :) Plis? :) ha ha :)

  LiljeHvit

  SvarSlett
 4. For en forandring :)Så fine stolene ble.
  hilsen Anita s

  SvarSlett
 5. Så fint det ble:) Kjempefin forandring!:)

  Likte bloggen din veldig godt, følger deg videre:)

  SvarSlett
 6. Hei jeg er ute og surfer litt rundt og havnet her hos deg i din koselig blogg. Jeg la meg til som følger jeg.

  Mvh
  Bente

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails