mandag 8. mars 2010

ikke alt er helt hvitt nei.....


Det er vist mange som undrer seg på om jeg har alt i huset mitt hvitt ... om liksom både vegger og  tak og interiøret mitt er kritthvitt liksom ...ha ha ha ... nei det hadde vært litt for sterilt det da ... så neida det er ikke sånn vet du .... jeg har valgt hvitt i utgangspungtet, som  på vegger og på store møbler ... men ikke hvitt hvitt, noe er antikk hvitt og noe er lys beige og kaffe latte farge... men hovedsaken er at det er lyst ... ja så sper jeg inni med de fargene jeg liker godt. Akkurat  nå har jeg valgt og ha det hvitt og isblått her inne, kjempeflott synes jeg..... Legger inn noen bilder av noe av det jeg har litt dekorativt med akkurat nå..


Til jul hadde jeg alt hvitt og rødt og sølv, det var kjempekoselig kan du tro. Det blir liksom jul på en helt annet måte når en kan ha en bestemt stil over det hele, og da er det lettere og handle inn nytt også for en vet liksom hva en trenger eller mangler.


Til høsten hadde jeg hvitt blandet sammen med brun og orange toner her i huset... la inn tynne brune gardiner mellom de hvite jeg har fra førav... det lunet mye i kalde vinsterdaer, og så var det så koselig og brenne lys om kveldene når de flotte varme fargene tok igjen gløden fra lysene. Jeg elsker og brenne levende lys... det går ikke en dag uten at jeg brenne  lys....


Når jeg er lei av den aktuelle fargen , så legger jeg det i hvite kasser som jeg setter vekk på en bod, til jeg finner ut at jeg vil ta dem frem igjen, på den måten har jeg alltid noe jeg kan bytte med om jeg skulle gå lei av en farge eller en stil. Så er det lett og sorteree vekk når jeg handler inn ting og tang på loppiser og butikker og slikt... ikke alt jeg handler inn passer inn i huset mitt akkurat nå liksom, da legger jeg det i kassen til dens tur kommer :o))


Så har jeg lurt litt på om jeg skal ha litt rosa innimellom også , sammen med det isblå, men det er vel egentlig bare på forsøksstadiet enda, vi får se.... men som sagt alt er ikke bare hvitt og hvitt her nei..... blander inn farger ... men da gjerne i stil slik at jeg ikke har så ufattelig mange farger og forholde meg til...for det liker jeg ikke...da blir det for rotete i mitt hode.


Nåre jeg bytter farger for og sette sammen med alt det hvite bytter jeg gjerne gardinene og putene og  slike ting også, det er ikke så mye som skal til for og gi huset en helt annen design egenlig, sånn helt uten og fjerne den hvite stilen min.


Merci pour la visite et l'accueil chaleureux de retour mon ami.
Babsy

2 kommentarer:

 1. Så fint det er med isblå sammen med hvit.
  Jeg og bytter ut gardiner, puter og dill og dall etter årstid og humør.
  Ha en fin dag

  SvarSlett
 2. Hej Babsy,
  vad fina saker du visar! Fint med lite färg i det vita! Roligt att du vill vara med i min tävling och snart ska utlottningen ske och utse en vinnare!

  Kram Elin.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails