fredag 18. januar 2013

lykt av negativer
Fikk en link av en venn på min fb for en tid tilbake, der hadde noen laget en stilig lampe av glass og negativer.... ogklart at jeg måtte teste ut og lage lykt i samme ideen ...og slik ble den ..utrolig vakkert lys i den og så utrolig lett og lage ...du verden ;)
fant et passende glass, i dag tok jeg et tomt litt kantete glass som jeg penslet med litt decopage lim ... klippet negativer i rett størrelse og limte dem på glasset .....
tok så litt dekor tape , ( som man kan kjøpe på interiørbutikker kr 29,- pr rull ) og limte på kantene for et litt mer rolig utrykk ... ja for jeg synes den ble litt hard  med bare negativer på deg .... men mulig at du liker den som den er uten .... prøv deg frem ;)  og taaa daaa...lyslykt av negativer ...utrolig dekorativ og jeg må jo bare si at dette er den mest kreative ideen jeg noen gang har sett når det gjelder gjenbruk .... blir nok laget mer i denne sjangeren her vet jeg :))) ..mulig jeg kaster meg på en lampe jeg også .... må bare finne en passende stor glass ampel først :))

10 kommentarer:

 1. Knallstilig Babsy:))
  Jeg tenkte også å prøve meg på disse etter å ha sett det på nett. Og nå fikk jeg ikke akkurat noe mindre lyst til å prøve nei.
  God hælg til deg og dine:) Klæm

  SvarSlett
  Svar
  1. Ikke sant vel, du får kaste deg på det, de ble bare utrolig stilige og så fint lys som de ga :))STOR klem og god helg til deg og dine også :)

   Slett
 2. WAW NINA:)
  BLEI KNALLTØFF
  DETTE ME JEG TESTE UT
  FIN ARBEIDSHELG TIL DEG!
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 3. Tøft:) virkelig:)
  Må testes:)
  Klem til deg:)

  SvarSlett
  Svar
  1. ja dette må du teste ut, de ble skikkelig tøffe med lys i :) Klemmer masse tilbake :)))

   Slett
 4. STILIG....! NOE Å PRØVE UT EN GANG.
  GOD HELG.
  HILSEN TOVE

  SvarSlett
  Svar
  1. Masse masse god helg til deg og dine også :)))

   Slett
 5. Wow- denne ble jo bare knalltøff! Negativer har jeg masse av så dette skal jeg jammen teste ut!
  Takk for tipset :)
  Hilsen Sissel

  SvarSlett
  Svar
  1. ja ikke sant de ble tøffe, jeg leiter etter noe større så jeg kan lage lamper til vindu, eller tak av dem ....spennede :)))

   Slett

Related Posts with Thumbnails