fredag 4. januar 2013

det nyyydelige juletreet mitt


ha ha h a, ja det var såååå utrolig lekkert der det sto ene dagen da vi skulle avpynte det.... så pjuskete og pinglete at jeg nesten måtte le litt av det stakkars .... tok man fingeren borti det så drysss-dryyyssss  ....  hmm, jau jau , det kan ha noe med at det ikke hadde mere vann igjen og gjøre.... selvsagt glemte jo jeg det annet en da det ble tatt inn .... men skitt au .. til neste år dere...ja da sjkal jeg huske og vanne det mer en bare første dagen liksom *ler*

 og juletre ...ekte grantre, ja det SKAL jeg ha ... ser mange går over til plast tre for de ser så sinnsykt ekte ut ...joda de gjør jo det, er superlekkre de vi selger nede på jobben også ( merke SIA ) men ..grantre skal LUKTE jukl i stuen, enten med småkryp inni eller ikke....ALDRI om noen får men til og ombestemme  meg på akkurat den der vet jeg ... nepe.... da er du god ...steike god.... huff, nesten panikk bare og sitte her og skrive det ned jo *grøsser*Har du ekte juletre, vil du bytte det ut med plast ??

8 kommentarer:

 1. kjøper alltid edelgran.... det drysser ikke som grana :)

  SvarSlett
 2. Eg plokka med meg eit tips ein gong, at ein skal vatna juletreet med litt sitronbrus for da hjelpe på å stiva ut barnålene slik at da ikkje drysse son:) Prøv da til neste år:):)

  SvarSlett
 3. Har alltid edelgran. Like fin enda. Berre dryssa noken få nåler på golvet. Har og skal fortsette å ha ekte juletre. Håper ingen av ungene får allergi altså ; )

  godt nyttår til deg!

  SvarSlett
 4. Hehe, finfint tre:). Vi har edelgran og det har luktet kallgodt denne julen- herlig. Blir ikke plasttre her med det første;).

  SvarSlett
 5. Hei:) du høres ut som jeg gjorde for to år siden;) ALDRI i livet om jeg skulle ha plastikk, men etter det årets katastrofe tre, ja da ble jeg så sint at jeg dro og kjøpte plastikk i sinne;) og det har jeg hatt siden, og angrer ikke;) men savner grantre lukta, det må jeg bare innrømme;) så jeg støtter ditt valg trass i at jeg har gjort det motsatte;)
  Stor klem til deg:)

  SvarSlett
 6. At en bytter ut ordentlig gran med tre i plast uten at en må, kan jeg ikke helt forstå. Selv har jeg hatt et sånt juletre i plast noen år nå på grunn av allergi. Og det var ikke særlig kjekt skal jeg si deg, men jeg ble så syk av juletreet et år at det måtte ut av huset 1. juledag (da var jeg så dårlig at jeg ikke klarte å protestere på at treet ble kastet ut) Jeg synes det er trist å ikke kunne ha gran-lukten i huset, men jeg har godtatt situasjonen. Når alt er som det ble, er jo treet fint å se på og jeg slipper ut å kjøpe juletre rett før jul:)

  Klem fra Elise

  SvarSlett
 7. Jeg ønsker meg plast-tre..... Så kan jeg heller fylle et trau eller to med grankvister så jeg får inn god-lukta :) Jeg er luta lei av å finne nåler til langt over sommerferien :)

  SvarSlett
 8. Å nei du, her blir det ikke plastre så lenge jeg er oppegående:)
  Vi bruker edelgran, den drysser ikke i det hele tatt, det var ca 3 nåler på gulvet da jeg kastet det ut i dag:)
  Godt nytt år!
  Klem Hanne

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails