mandag 7. februar 2011

nytt loppis funnfant denne utrolig flotte og ikke minst tunge messing skålen på loppisen i går .... falt momentant for den , men gikk forbi den noen ganger før mamma kom bort til meg med den .... denne bare du ha .... spraye den litt og så er den helt deg vet du ;)  hmm, ok ....  den er jo nydelig fin da .... men så kommer det store spørsmålet .... spraye den i hvilken farge da liksom ....  hmmm ....


skal man ta hvit hvit ....skal man ta grått ...... eller skal man gå for sink på noe slikt som dette her mon tro ??  dette er noe av det vanskligeste når en skal spraye noe.... finne rette fargen for rette gjenstanden ....
nå er det jo slik at den skålen som ligger inne ikke kan sprayes siden det er noe plast/pvc greier .... kan vel sprayes men tror ikke jeg vil det ...eller ???

noen som vet hva det egentlig er fornoe forresten ? er det en blomster ting ?? eller mulig en serverings skål ??  eller mulig det er noe helt annet .... har du sett en slik før ??   forresten ... tar man ut plasten i midten er det  hull tvers igjennom den ...hmmm .... søt men artig sak dette her... og ikke minst  tung !!!
Minner også om min give away som du finner  her inne 


Ønsker deg og dine en fortreffelig flott dag i dag :o)


Klem fra Babsy7 kommentarer:

 1. Oi, den var flott, men den ville eg ikkje ha spraya før eg hadde fått sjekka verdien på den.
  Er den ikkje gammel også?
  Er det ikkje fabrikkmerke på den?

  SvarSlett
 2. Kan nok ikke hjelpe deg med å identifisere den, men lekker sak - det var det! Den vil bli superlekker etter en runde med sprayboksen :-)

  SvarSlett
 3. Jeg vet heller ikke hva den skal brukes til, men lekker var den! Hvis den er veldig tung er det kanskje ikke det ideelle serveringsfatet... Gleder meg til å se hva du gjør med den!

  Klem fra Britt

  SvarSlett
 4. Blomsterskål tro jeg nok det er. Verdien er neppe så stor, tror ikke den er så gammel.
  Hvit grunning, to strøk, så en grå utenpå, så pusser du frem alle detaljene igjen. Ikke for mørk grå dog. Superfunn. Søstra mi har ligende. Hun har en dekorasjon jeg har laget til henne av matrialer og blomster i brukte til å dekorere til bryllupet hennes i. Et varig minne som tåler å stå fremme.

  SvarSlett
 5. Gleder meg til å se hva du gjør med den,jeg ville sprayet den grå kanskje!!

  Ha en fin og kreativ ny uke!!!

  Klem Linda:)

  SvarSlett
 6. He, he...den gikk jeg forbi flere ganger, men tenkte at den skulle få stå. Artig at det var du som tok den til slutt:-) jeg ville også gått for grått:-)) lykke til Nina!
  Klem fra Linda:))

  SvarSlett
 7. Vet ikke om du følger med på bloggen til Villa von Krogh, men der hadde hun lagt ut nye bilder med nyheter fra en butikk på Sandvika Storsenter. Og gjett hva jeg kunne se! Dette nye loppisfunnet ditt! I hvitt! Ta-da, du HAR gjort et kupp! :D

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails