tirsdag 21. september 2010

Høsten er kommet


Og det er blitt ganske så kjølig utenfor huset, er vel snart på tide og få koiene mine inn i vinterakvariet tenker jeg :o)   men siden det er så stort ( 350 liter )  så må jeg nok vente til mannen kommer hjem om 14 dager tenker jeg, klarer ikke bære det store akvariet der noe sted jeg nei ....
Ellers er det vist bare jobb og hus med meg for tiden , er ganske stressende og være "alene" husmor nå så lenge mannen er på 5 ukers ferie til hjemlandet sitt :o)    Men jeg unner ha det av hele mitt hjerte, men må jo få si at dagene blir utrolig hektiske når en bare er en peron igjen hjemme til og styre det hele.... Det er liksom en uendelig runddans - stå opp - lage frokost - sende minsten på skolen , så en lite pause før jeg selv skal på jobb - komme hjem - handle inn litt mat - lage middag - hjelpe til med lekser - lage kveldsmat - legge minsten så litt  husvask ....så er det i seng igjen ...... så tar en fatt på det samme igjen neste dag .....

Høst ja, jeg har som du ser av bildet under her, tatt frem igjen skjerfene mine også jeg nå, ja for kald synes jeg at det er  *ler*   Lurer litt jeg på hvordan er det der du bor ?  Er høsten kommet til deg og dine også mon tro ??Så bli de stående disse tre: Tro, håp og kjærlighet. 
Men størst blant dem er kjærligheten. 1. Kor 13: 4-5,13


Ønsker dere en strålende dag alle sammen :o)
Jeg setter også kjempestor pris på en hyggelig kommentar min venn.

Klem fra Babsy

4 kommentarer:

 1. Heisann!!jeg skjønner hva du mener,har en mann som jobber vekk så jeg er mye alene med minsten.Blir av og til så lei av rutinene,syns dagene blir like,så når mannen kommer hjem må jeg bare koble helt ute å gjøre andre ting:)Her ï Telemark skinner solen i dag,men det er kaldt,og en merker at det er høst,ha en fin dag!!!Klem Linda:)

  SvarSlett
 2. Hei hei.
  Eg er òg i samme tidsklemma. Var lettare å få tid til blogginga på sommeren. No er eg heimeverande med tredjemann, har ei på skule og ei i bhg, + alle fritidsaktiviteter dei er med på om ettermiddagen. Mannen min driv eige firma, og jobber veeeeldig mykje. Men, men. Vi har det jammen bra òg. Vi legg jo litt opp til det sjølv òg. Korleis dagene er meiner eg. Akkurat no kan eg ikkje forstå korleis det er mulig å vere trebarnsmamma og i full jobb, men det går nok det òg. Ein fyller alltid den tida ein har.

  Likte godt engleskiltet ditt. Kunne tenkt meg eit slikt.

  Her på Vestlandet er det kaldt og fint haustvèr i dag. Fyrte i ovnen i dag tidleg, så no har me det bra. Godt med litt sol etter alt regnet som kom i helga, og slutten på sist veke. I dag vert det nok trilletur på minstemann og meg.
  Ha ei fin arbeidsveke :) Klem frå Jannicke

  SvarSlett
 3. Hei.
  Nei du skal ikke slite med det akvariet alene,hehe. Nydelige bilder,herlig det skiltet,blir så inspirert av din blogg. Her er det regn,vind og sol. Ha en fin dag.
  :)Klem.

  SvarSlett
 4. Så flink du er som ordner helt alene. Har tenkt det mange ganger; er sååå glad jeg ikker er alenemor, står utrolig respekt av de som skal klare alt selv!!
  Klem Gro-Beate

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails