lørdag 29. januar 2011

Tilda kanin

sydd av Lin stoffer for mange år siden, jeg hadde nemelig en periode hvor jeg var mer en normalt hekta på Tilda ser du ... nå er saken det at det faktisk har være flere som vil bestille seg en slik ... hmmm ... ok ... vil jeg lage flere av dem ?  hmmm ....  har mange mange Tilda bøker og mye av det som finnes  der er jo søtt da... masse jeg kunne laget til paviljongen til sommeren forresten .... hmmm igjen ...





Akkurat denne Tilda kaninen laget jeg en liten gakk gakk leke til , den sitter forresten over sengen min og passer på meg når jeg sover *fnis*  ja mend en gjør jo det,  har jo en mann som jobber i Nordsjeøen jeg og er masse alene hjemme og da er en Tilda kanin super til og skremme vekk alle spøkelsenen nemmlig....  så det så ;o)



hmmm, tror jeg prøver og lage noen til jeg ... de er jo søte da og siden noen ber så fint så har jeg faktisk litt rpoblemer med og si nei  ....  det er jo artig og lage dem .... får bare se om jeg finnere frem møsnteret igjen ...en plass nede på hobbyrommet ...


Har du Tilda saker i huset ?  Lager du det selv ?



5 kommentarer:

  1. Herlig tilda kanin!!

    Har laget noe fra disse bøkene jeg også.Har fire bøker,men har blitt til at jeg titter i bøkene mer enn jeg syr:)
    Sydde en tilda dukke sist helg!!

    God helg!!

    Klem Linda:)

    SvarSlett
  2. Åh, jeg elsker Tilda! Har Tildabok og hodet fullt av planer, men ingen symaskin :(
    Kaninen var kjempesøt....

    God helg i heimen!
    *klemmer*

    SvarSlett
  3. kjempesøt Tildakanin. Har ingen i huset selv men ser ikke bort fra at det skjer i nær fremtid (det er lov å håpe, hihi) Jeg synes da spesielt at gakk gakk'en var søtest:-)

    SvarSlett
  4. Så fine!!!!
    Jeg er kommet så langt at jeg har kjøpt ei Tildabok i hvertfall!
    God helg!
    Goe klem fra Sol

    SvarSlett
  5. Så fin Tildakanin! Har flere Tildabøker og har sydd litt der fra for noen år siden. Har tatt bøkene fram igjen, så det blir nok noe derfra snart :)
    Marit

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails