torsdag 13. januar 2011

nyyyydelig ny hylle

 ja stor var overskelsen da min datter og min svigersønn plutselig rinte til eg ... mamma ... vil du ha en hvit hylle ?  Du skal få den billig ....  hylle ???  klart det ... hva og hvordan liksom ... jo da var det søte Pia - søsteren til BT som skulle kvitte seg med den ( hvorfor hun fikk et slikt en anfall, ja det skal ikke jeg gruble på for jeg ble hoppende glad og nå regjerer hyllen på hedersplassen i stuen min ..... så hjertelig tusen takk snille Pia *klem*

Du burde forresten ta en tur i hennes utrolig herlige blogg, 
du finnerden her inne Hund,hus og hagehar forresten  invistert i en ny hjerteranke som skal vokse seg lang og fin nedover en kanten på hyllen , hmm ... det er hvertfall planen da men hvert år så dør desverre alle plantene mine etter at jueltreet har vært innomhus ....  hmmm, rart egentlig ....har du også hatt problemer med det hjemme hos deg mon tro ?  ja at plantene dine dør av oksygenmangen atter at jueltreet har vært der ??  vist ja , hvordan løste du den saken ?


Ønsker deg og dine en fortreffelig flott dag i dag :o)

Jeg setter  kjempestor pris på en hyggelig kommentar min venn.

Klem fra Babsy5 kommentarer:

 1. Så fin hylle du har fått!!Den passet nok fint inn hos deg!
  Det med blomster og juletre har jeg vel kanskje et svar på?
  Tror det kan være at treet utskiller etylen gass,likt som frukt,spesielt epler,som heller ikke skal stå nær blomster.
  Men det trodde jeg var helst snitt blomster.
  Men vi har det vel travelt i julen,og glemmer å vanne kansje og?
  Så er det mørkt,og plantene får ikke lys nok?
  Men orkideene mine liker ikke juletreet,og det er nok pga etylen gassen,tror jeg.
  ha en fin dag!!
  Goe klem fra Sol

  SvarSlett
 2. Jøss - er det det som skjer med de stakkars plantene mine... Ja, de har vært slappe og mistet noen blader, men jeg "friserte" de litt, gir de lite men ofte vann, og har også fuktet bladene med sprayflaske, og nå ser de ut til å ha det bra igjen :)

  Hyllen var skikkelig fin! Hmm, kanskje jeg må få laget meg en slik...

  Ha en strålende dag!
  *klemmer*

  SvarSlett
 3. Hadde en plante siden av juletreet.Den er sten død enda den var kjøpt samme dag som juletreet og er en sukkulent som skal tåle ekstremt mye tørke.Solstråla har nok rett angående etylen gassen. Etylen er det stoffet som forårsaker død og foråtnelse hos planter. Snittblomster er spesielt utsatt for dette. Men jule treet i seg selv er så stort at det nok påvirker mye rundt seg. Ceropegia skal dusjes oftere enn de vannes. Men ofte står disse oppe på skap eller hyller og oppunder taket er det alltid varmere så der må man vannet dobbelt så mye som feks i vinduskarmen.
  Heldiggris med den hyllen da. Ja av og til hører det med å være heldig.
  Klem!
  Line-Cathrin

  SvarSlett
 4. Så utrolig fin hylle og koslig blogg.

  SvarSlett
 5. Se der var hyllen ja=)!!! Kjekt du likte den, godt den har fått et godt hjem der den blir satt pris på;)!! Hehehe...hvorfor jeg ikke ville ha den lenger? Ville ha opp to hyller som hadde bedre plass til stæsj og så hadde jeg ingen andre ledige vegger;)! Så vittig med juletreet og plantene!!!! HA, da har jeg noe jeg kan legge skylden på....og ikke mine svært lite grønne fingrer;)!

  Ha en herlig uke videre!!
  Klemmer!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails