fredag 21. januar 2011

I`am in love


ja tenk det er jeg, der plutselig smalt det og Babsy was in love !!!  Se dette herlige kjøkkenet da dere... ohhh my ...  noe helt annet en det grusomme eikekjøkkenet som det jeg har ... har lenge ville male det men hvorfor ikke bare bytte hele eiketullet til et slikt ett.....   det er noe av det flotteste jeg har sett innen kjøkken ....ever !!



Hva de sier om det, 
dette er kjøkkenet for deg som ønsker en unik og varig kjøkkenopplevelse ...jaaaaa ... jeg ønsker meg en slik opplevelse ..... masse opplevelse faktisk .....   Her er funksjon og design og kvalitet satt i høysetet sier de.... og gjett om jeg ser det da ...... *dåne*




De sier det så fint ... unn deg det beste -  for du lever jo bare engang ....


du finner mer om dette og mange andre vel så fine kjøkken inne på sidene deres i Tyskland faktisk .... men hva er problemet ... de selger nemmlig dette kjøkkenen i Norge også fra Bygdø Alee 69 ......
Sjekk den herlige konfyren da dere.....  ohhh my.... får rett og slett migrene bare av og se på bildene her jeg nå .... vil ha ..... Babsy viiiiil haaaaaaa ....... nå !!




men her trenges det mange lange overtaleles evner for og få mannen med på noe slikt tror jeg .... wooo hooo ....   her må man sette inn så mye kvinnelist at det kommer og kjennes i mange lange år fremover gitt ....
Hva synes du - var det ikke fint vel ? var ikke dette noe og falle pladask for ?






Ønsker deg og dine en fortreffelig flott dag i dag :o)

Jeg setter  kjempestor pris på en hyggelig kommentar min venn.

Klem fra Babsy



4 kommentarer:

  1. Kven kunne ikkje tenkt seg det kjøkkenet der ja. Rett og slett nydeleg.

    Når du får starta på utbygginga av kjøkkenet så får du ønskje deg denne innredninga i samme slengen. Er det i år de skal bygge ut?


    Ha ei fin helg. :)

    SvarSlett
  2. Ja, dette var bare såååå nydelig! Godt drømmer er gratis:)men en kan jo alltid håpe og tro bittelitt.... satse på lotto eller no:)
    Ha en fin kveld!
    Klem fra Janne

    SvarSlett
  3. Uyyyyiiii!!!
    Dette var saker!!
    Ja klarer du å overtale babsymannen til dette, da må jeg få oppskriften !
    Vi maler furukjøkken for tiden!!!
    ;o))) knall kjekt!! ;o))),men det blir fint da!!!
    Goe helg til deg og dine!!!
    GOOOOOE klem fra Sol

    SvarSlett
  4. Drømte og siklet på det kjøkkent når jeg gikk gravid med småtten(13 år) Det er vel omtrent det dyreste kjøkkenet du kan ønske deg. Ser visserligen ut som et christian kjøkken. Men pent å ja det er det.Fryktelig pent.Men man må ha hus som står i stil også tror jeg., fniis.
    Drømmer er gratis heldigvis. :)
    Line-Cathrin

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails