onsdag 29. august 2012

Rotete hagestue ....


Her i bygda har det ikke vært noe særlig til sommer og da er det jammen godt og ha en liten hagestue man kan kose seg i ..... her har jeg store planer men blir det til at de skjer noe da *ler* alt for mye fokus på selveste hagen min for tiden ...men nå fremover bare må jeg ta i et tak her ute, pallesofaen skal males hvit og veggene skal males kremhvite og  hyller sakl opp på veggene og lykter skal monteres og i det hele tatt ....
lurer også på om jeg skal lage filt på gulvet så det ikke trekker så mye når det blåser ute, ja for her er det jo vegger på tre av sidene og den fjerde veggen som er åpen er faktisk ikke der det blåser mest inn i fra, det er under...hmm, og der er det terassebord ... hvordan har dere gjort det ???
er liksom et sted hvor man liker og sitte nå når de litt mørkere hløsdtkveldene kommer sigende..... og da er det ufattelig viktig og ha et sted hvor man trives og hvor man føler seg "hjemme" ...altså en liten forlengelse av stuen ... hvertfall i mitt hode da *smiler*   hmm, nøkler ...det har jeg en stor svakhet for, og desto mer rustet desto mer lekkre i mine øyner, og jammen dukket det ikke opp en hel eske til meg en dagen ...hmm...men det blogger jeg om en annen dag ..... bare og glede seg ...her er det maaaange skatter skal jeg love *hemmelighetsfull*


Har du hagestue , hvordan har du innredet den , bilder...link ??  Blir jo kjempeglad for gode tips og råd da, særlig om hvordan jeg skal gjøre det på gulvet siden det trekker så fælt derfira .....6 kommentarer:

 1. Neimen, så kjekt å "se" deg igjen :)
  Så herlig hagestue! Tenker deg er deilig når det regner på det taket der... Åh, jeg bare elsker lyden av regn, over en kopp te og en god bok!

  Ha en strålende dag!
  *klemmer*

  SvarSlett
 2. Det var da kjekt og hyggelig selv om det er mye du synes skulle vært gjordt!!!

  SvarSlett
 3. Så koselig å se at du var tilbake=) Har vært innom og sjekket med jevne mellomrom og ble glad for at det skjedde noe på bloggen din. Kommer til å følge deg videre.

  Ann Karin

  SvarSlett
 4. velkommen tilbake! det var kos å høre fra deg igjen;) så kos ei hagestue!! ha en fin dag!

  SvarSlett
 5. Rodet? Jeg synes det så hyggelig en havestue du har. :-) Har desværre ikke én selv, men ville ønske, at jeg havde. Måske, når vi engang har fået et andet hus. ;-)

  Ha' en god dag!

  Klem fra Anna Berit

  SvarSlett
 6. Så nydelig blogg du har :)) Tante jenta mi tipset om bloggen din ♥
  La meg til følger og gleder meg til å se mere :)

  Klem Bente

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails