søndag 8. april 2012

Joey


Min flotte kattepus Joey .... utrolig snill og god og kosete , men du verden for en røytekatt ... bare du ser på han så røyter han store dotter ...jeg har prøvd alt og er ganske rådvill nå ....  noen som har gode forlang til hvordan forminske røytingen på langhårede katter ??
har forandrer for og testet ut det men nei...røyter like masse.... Har børstet to ganger til dagen , men nehh...røyter like masse fordi om ....Synes nesten litt synd på meg selv her jeg kaver og stresser ... man kan jo ikke engang klappe han før man sitter med store dotter i hendene jo .... og joda det har blitt verre nå en det var..... hmm, kattehår er ikke noe særlig gøy og få hverken  i sofaen eller på klærne ...æsj også ...alle gode råd mottas med stor takk :)))

og som dere ser så tar Joey selv det hele med knusende ro ja .... latsabben våres ;)

9 kommentarer:

 1. For en del år siden hadde jeg hadde en norsk skogskatt, og hadde litt samme problem med røyting...
  Jeg fikk anbefalt fòr fra Royal Canin, og det hjalp på vår Simba og nabokatten Pus :)))

  Er heller ikke noe fan av husdyr som røyter :)

  Klem Heidi

  SvarSlett
 2. Røyter han året rundt? Eller nå liksom? For nå går de jo over til vinterpels. Skogkatten her i huset (samme farge som Joey :)) mister mye nå.
  Plages dere året rundt, så kan du gi ham olje via maten. Mulig han vil nekte å spise, men katter spiser alltid til slutt og venner seg til det. Dyrebutikker selger olje til dyr. Dette kan også hjelpe ved flassing. :)
  Brukte det selv på en innekatt jeg hadde, han både flasset og røytet pga den tørre inneluften.

  SvarSlett
 3. Jepp, som Hvite Blonder og Myke Karameller sier så kan foret ha mye og si :)

  SvarSlett
 4. Vi sliter med røyting delux her også ://
  Jeg har to børster,en snill børste og en rampebørste som jeg
  kaller der :)Den sist nevnte er en spesial børste som tar faktisk det meste,den er litt mere jobb med men utrolig bra.Kjøpes på dyrebutikken.Dexter katten min foretekker helst den andre:))

  Håper det kommer inn mange gode råd !

  Bente

  SvarSlett
 5. Min katt røyter ikke så mye så jeg vet ikke..
  Nydelig katt du har :)

  Ha en flott dag!

  SvarSlett
 6. Kremt...jeg barberer min halvperser hver vår...pelsen har vokst helt ut igjen til jul;)

  Gjør dette pga klumpete pels og ekstremt tynn og vond perser hud, ikke fordi jeg prøver å unngå pels, bare så det er sagt;)

  Dette er forøvrig det eneste trikset jeg har i ermet mht røyting hos langhårede katter...men altså; resultatet av et medisink problem...

  Har også en "børste" i metall med "kniv" innerst..."furminator" tror jeg den kalles... Den var temmelig bra og finnes i flere størrelser. Funket greit, men altså ikke like bra som barbering;)

  - Tildemor -

  Ps; du har selvsagt utelukket medisinske problemer/sykdom? Forøvrig normalt at de røyter myyye om våren, men skal vel snart stabilisere seg nå...litt avhengig av hvor i landet man bor (ifht temperatur etc:) Ds.

  SvarSlett
 7. Nå skal jo katten få av seg vinterpelsen og gjør seg klar for varmere tider:) Men om du sliter med dette året rundt kan du kansje vurdere og skifte for. Kjøp kattemat på Dyrebutikken.:) Det vil virke mye dyrere der og da, men i lengden blir det billig:):)

  SvarSlett
 8. Jeg har fått tips om at hvis kattene har mark, så røyter de mer. Det stemmer med min langhårete pus. Prøv en markur, hvis det er en stund siden sist.

  SvarSlett
 9. Forsøk deg med en "Furminator". Den er virklig fantastisk, kan fås her http://petandplay.com/produkter/hund/pelspleie_/furminator

  Se den i funksjon her: http://furminator.com/

  Bruker den på mine Maine Coons, og det gjør virklig en forskel!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails