onsdag 17. november 2010

Babsy gikk bananas .....


ja jeg gjorde vist det gitt ..... jeg fikk  helt mania her jeg satt i går kveld og i dag ....  pute stabelen ble liksom bare større og større og jeg sydde og sydde og hørte på koselig musikk og glemte hele verden rundt meg .... rett og slett ..... og  sånn helt plutselig var det blitt hele 16 puter i haugen ... jo da , det er bare 13 på bildet men i disse juletider er det ikke alt som kan blogges enda ;o)  




 Hva som gjorde at jeg fikk mania akkurat nå .... det vet jeg godt ... var på jobb ene dagen og der hadde de tatt inn slike fine kjøkkenhåndkler på Elkjøp - pris : kr 29,- for en to pakkning .... og jeg  kjøpte selvsagt  inn mange mange ... for planen datt inn i hodet mitt akkurat i det øyeblikket jeg såg dem :o)   Og selvsagt fant jeg noen enda finere nede på Kid - pris : kr 25 pr stykk , og de skal jeg kjøpe enda fler av imorgen.....  De var så nydelig fine .... fikk stemning av dem faktisk. ( se bildet under her )



  Disse putene har mål på ca 48 x 35 cm , så de er ganske store og dekorative .... de er proppet fulle av herlig luftig og myk vatt , for og få en helt perfekt fasong :o)




 Noen av dem har jeg dekorert med silkeband og en søt liten stein med tekst som jeg for øvrig fant nede på Nille ... de hadde mange søte tekster der ....  jeg falt for steinene med teksten : tro og håp og kjærlighet  ...ja og denne da  fra hjertet ... og prisen ...bare kr 10,- pr stykk .... løp og kjøp :o)



Putene m/ fyll  er for salg enn så lenge , prisen er da kr 250,- pr stykk !!  
Send meg i det fall et mail om du er interessert ,
for jeg legger dem ikke ut på Epla butikken min denne gangen.




 Slik såg det ut på gulvet utenfor hobbyrommet mitt da jeg endelig valgte og stikke hodet ut derifra en stund  i dag ....  ha ha ha..... derfor jeg sier jeg gikk helt bananas gitt..... du verden ....  *ler*




 Noen fikk nostalgiske jul og vinter motiver på seg og noen fikk vanlige franske scripts på seg :o)

og nå var jeg selvsagt tom for transferpapir ... men haugevis av nye pakker er allerede underveis ja .... kjenner jeg får panikk om jeg ikke har det i hus ....  blekk og transfer papir ... av alle ting liksom .... hmmm, mulig jeg virkelig ER blitt gal ....  mulig jeg burde ta meg en hobby pause her gitt ....  hmmm .... nehh ... tror ikke det .... er for avhengig ... lurer på om det finnes et hobbyavvendings kurs en sånn  Rehab for de med totalt hobby avhengighet   *ler*



 Minner også om min store Give Away 
som du finner ved og trykke på bildet under her.



Ønsker dere en strålende flott dag alle sammen :o)
Jeg setter  kjempestor pris på en hyggelig kommentar min venn.

Klem fra Babsy

8 kommentarer:

  1. Fantastisk !
    For en produktivitet !
    Og så flotte puter , da.

    Klem fra Ingunn :)

    SvarSlett
  2. Så flink du er. Putane vart skikkeleg flotte :)

    SvarSlett
  3. Oi så kjempe fine,ja nå har du fått dilla:)Klem Linda:)

    SvarSlett
  4. Du er jammen meg flink!!!De var knall tøffe!!
    Men håndklær på Elkjøp er vel en ny vri???
    Heldige de som får en sånn til jul(de du ikke blogget) hi,hi!!
    Store klem fra Sol
    Nattinatt!!

    SvarSlett
  5. Oi..jammen har du jobbet, for noen nydelige puter!! Elkjøp har vist litt av hver de nå:)
    Natta, klem Hanne

    SvarSlett
  6. Fantastisk flotte puter du har lagd,tror jeg også må prøve meg,må nok innom kid,likte veldig godt juletekst kjøkkenhåndklene.
    ha en produktiv kveld
    klem hege

    SvarSlett
  7. Wow, det var jammen litt av en produksjon ja :) Og sååå mye lekkert da!

    SvarSlett
  8. Hei,jeg lurte på om det var mulighet for å få varenr på kjøkkenhåndklene som du kjøpte på kid(de med juletekst)de har ikke det her jeg bor,men de kunne bestille hvis de hadde et varenr,og det samme gjelder for steinen m tekst du kjøpte på nille,de hadde ikke hørt om de engang,snufs,snufs
    hilsen hege

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails