søndag 8. april 2012

Joey


Min flotte kattepus Joey .... utrolig snill og god og kosete , men du verden for en røytekatt ... bare du ser på han så røyter han store dotter ...jeg har prøvd alt og er ganske rådvill nå ....  noen som har gode forlang til hvordan forminske røytingen på langhårede katter ??




har forandrer for og testet ut det men nei...røyter like masse.... Har børstet to ganger til dagen , men nehh...røyter like masse fordi om ....



Synes nesten litt synd på meg selv her jeg kaver og stresser ... man kan jo ikke engang klappe han før man sitter med store dotter i hendene jo .... og joda det har blitt verre nå en det var..... hmm, kattehår er ikke noe særlig gøy og få hverken  i sofaen eller på klærne ...æsj også ...alle gode råd mottas med stor takk :)))





og som dere ser så tar Joey selv det hele med knusende ro ja .... latsabben våres ;)





lørdag 7. april 2012

bast kurv / kopp

ja den kom jeg over på ene blomsterfortetningen her nede, mulig det kan være Bloomingville da siden de fører det...står ikke noe på den da ..men uansett ...den bare måtte jeg ha... men da jeg kom hjem var det liksom litt sånn ehh...hvor passer den inn da.... skitt au ... ender vel opp ute i hagestuen den da.... kjenner du deg igjen ?? kjøpe noe som ser SÅ flott ut for så og komme hjem og liksom bare ehhh... øhhh.... hmm ...




Men den vil jo passe flott utenfor fant jeg ut, så kan jeg jo ha noen fine planter med litt friske farger på oppi der.... eller...hmm ...  må nesten le litt for egentlig så liker jeg den ikke i det hele tatt.... så hvorfor den ble med meg hjem ...det aner jeg faktisk ikke *ler*




hmm, spraye hvit ??  mulig...dekorere litt mer ...hmm .... nei denne store saken her har gjort meg gal ...totalt påske gal ... og du , jeg prøvde ut litt fine påske blomster oppi den men "belive me" et såg bare om mulig enda verre ut ... *dåne* 

Hva hadde du gjort ??





fredag 6. april 2012

biff tur i byen

ja det som skulle bli en kosetur til Haugesund ble jo fort en haste tur til Bergen / Haukeland da men du verden så koselig vi hadde det før vi måtte dra :)))

Fikk enn til datteren min Christina til og like en god biff også ... og det er ikke verst bare det...hun spiser nemlig ikke biff, men etter turen på dette koselige stedet som jeg ikke husker navnet på i farten ... hmm, hvertfall nede på kaien i Haugesund... var det noe med perlo eller noe slikt hmm .... hvertfall et herlig sted det der,  hyggelig service og knallgod mat :)))



 Solen skinte og det var utrolig herlig og bare nyte det at man hadde fri noen dager fra hus og hjem og jobb.....  her skulle man jo på Tivoli da men som de fleste vet så ble jo det kansellert da vetla mollo havnet på Haukeland igjen og joda ...det går fint med henne nå :)))





 .... hmm .. lurer på når tid det kommer tivoli til bygda her jeg ...joda jeg elsker tivoli ...pengesluk ja , men du verden så gøy det er :)))  Men nå  skal jeg legge inn noen nye bilder her.... påske blogging på gang .... måtte bare få opp et aldri så lite har vært på shopping i Haugesund innlegg  først *ler* .... såååå saklig og interessant atte  *ler enda mer *










mandag 2. april 2012

å du som metter liten fugl

Et nydelig bordvers som passet helt supert til det store spisebordet mitt,  hadde mange valg ... vanskelige valg faktisk ... er jo så mange fine og velge mellom ... men falt til sist på akkurat dette  fine bordverset her :))



 Stickeren er laget av en lokal dame som produserer på bestilling akkurat det vegg ordet du vil ha- og klart man benytter seg av dem da...man bør støtte nærmiljøet vet jeg :)))


Kjempegod kvalitet er det også, lett og ta på og lett og vaske over så løp og kjøp alle sammen ... og for dere som er lokal kjente og kjenner folk på stedet her, dere får dem hos Åse Rebekka  ;)




Har du stickers på bordene dine ?? Hva tekst har du ??





Related Posts with Thumbnails