mandag 31. mai 2010

Taa daaa ...stolen min er ferdig .....

Husker du den stolen jeg blogget om for noen dager siden ? Den så var så grusom stygg at jeg bare måtte ha den ?  Well ... noen krevsomme dager og noen frustasjoner videre så ble den i dag fix ferdig, vel og merke etter mange såre vannblemmer i hendene.... 

Ja for du verden så de gamle spikrene og stiftene hang på denne stolen, så var det jo dobblet også  for under det beige skittne trekket , var det jammen meg enda et og vel så skittent og slitt rekk og dermed ekstra sett stifter og trekke ut... men du verden så fornøyde jeg er... trall alaaaa....  vil lage flere slike... må jammen meg innom bruktbutikken igjen snarest tenker jeg.....




Slik ble den i nærbilder.. joda vet jeg har dårlig kamera, men uansett .. stolen er pusset ned og malt over med tre strøk lady interiømaling, den er trukket om i kremhvitt lin stoff og dekorert med beige/grått tvinnet snorband og selvsagt bare måtte jeg ha et nostalgisk merke på ryggen.... men det kan jeg trekke om igjen senere vist jeg ombestemmer meg... mmm, hva synes du ?  Bør jeg ta det vekk eller ha det der ?




Taaa daaa .... den gle rett inn i mitt interiør og jeg kan ikke ta øynene fra den.... den ER så utrolig flott der den står :o)  Skulle ønsker jeg fant 5 maken til denne så kunne jeg ha dem rundt det gamle hvite spisebordet mitt... *drømme-drømme*



Liker du også og pusse om  gamle stoler ?  


Jeg setter kjempestor pris på en hyggelig kommentar min venn.

Klem fra Babsy

Love and kisses ....


Var en tur på Halsnøy den ene dagen og besøkte den flotte butikken Gaver og Leker,  der fant jeg de søte steinene  og denne hyssingholderen som bare måtte flytte hjem til meg. Hadde funnet meg en kjempeflotte store rustikk nøkkel også, men hvor den har blitt av , nei det forstår ikke jeg altså .... Og den var så fin at jeg nesten vurderer og ta turen til øya en gang til bare for og få kjøpt en ny en, men og måtte betale kr 200,- i bommavgift i tunellen bare for det liksom...*grubler*




Ellers så kommer den  flotte hvite orkideen min med nye skudd nå, ja for den slapp plutselig alle blomstene for en mnd siden og jeg var litt bekymret for den en stund...men som sagt...nå kommer den med nye og jeg er hoppende glad igjen ...trall laaa laaa ..... jeg rett og slett elsker orkideer ...



Har du orkideer ?    Hvilke farger liker du best ?
Har du vært ute for at de plutselig helt uten forvarsel slipper alle bomstene ?


Jeg setter kjempestor pris på en hyggelig kommentar min venn.

Klem fra Babsy

søndag 30. mai 2010

Loppefunn i dag også ...


Ja i dag var det Loppis nede på barneskolen her nede og jeg og min mor var selvsagt i køen i god tid  .... vi ler litt av det egentlig når vi står der og ser på  hvem som kommer ... ja for det blir jo til at en prater litt og blir litt kjent med alle som går "fast" på loppis...  det blir liksom litt sånn, ja ja..du er  her i dag du også ja, håper på og finne noen skatter denne gangen også ....

Det er nesten så en reagerer når  "noen" ikke er der denne gangen ... Det blir liksom litt sånn - Guri meg ... er ikke XX her i dag, er hun blitt syk muligens ? Hun pleier da være tilstede hver gang ...bla.bla og bla....  men du verden så koselig det er ...  skrotnisse foreningen  *ler*

I dag klarte jeg igjen og fylle bilen ja.... men blogge det hele nei det kan jeg ikke gjøre...du verden for et langt og kjedelig innlegg det hadde blitt. men klart jeg fant meg noen flere blonder og jaggu fant jeg ikke en hvit og fin salmebok/nye testamentet til kr 5,- .... neida den er ikke gammel, men du vet hvordan det er ...  den er jo hvit !!





Og denne flotte og staselige damen her, ja henne forelsket jeg meg i ...  så hun fikk flytte rett inn i vinduskarmen min her hjemme... og prisen for denne herligheten var kun kr : 3,- !!




Så ble det som det bli hver eneste gang  litt fornyelse i det gamle kjøkken dill dallet, ja  for jeg liker og ha det som dekor, så grubler jeg på om det skal få være slitt og brukt eller om jeg skal stelle det og pusse det litt..  eller ..... hmmm, hva ville du gjort med det ?




ja jeg fant mange flotte skatter i dag, i form av gamle formstøpte vaser og krukker og mange flotte gamle brettspill,  jeg fant en nydelig dukke på over 60 cm ..... og mange flotte gamle skåler .... jeg fant haugevis med gamle bilderammer, noen i tre med utskjæringer og noen i messing i rosett mønster - selvsagt blogger  før og etterbilder når de sprayes hvite vet du :o)

Så fant jeg dette søte settet til bare kr 50,- for hele settet .... dette skal barnebarnet mitt ha når hun kommer til mormor på sommeren. Her skal det serveres både boller og brus ja :o)





Jeg setter kjempestor pris på en hyggelig kommentar min venn.

Klem fra Babsy

Mitt nye stol prosjekt ...


Kjøpte meg en utrolig stilig gammel stol inne på bruktbutikken ene dagen, Jeg likte den fordi at det er ikke noe særlig dill og dall på den, den er bare helt enkelt og greit en stol der den står !!
Såh ...  den stolen bare måtte jeg ha , for jeg kunne se den for meg i helt andre farger ... mulig at den skal bli hvit eller mulig jeg går for grå denne gangen ?  ... hvem vet .... uansett... den skal selvsagt males og trekkes om,  og jeg lover at det vil bli kjempe store forandringer på den :o)

Tror jeg starter på dette allerede i morgen jeg.... men det får bli etter loppisen jeg skal på klokken 12... Jeg gleder meg helt vilt... håper jeg finner mange fine skatter der nede .... ja for jeg elsker og kjøpe gammelt og pusse det opp som jeg vil ha det, tingene får liksom litt mere sjel da føler jeg !?




Og du ... se de herlige små blå blomstene som spirer og gror i det ene bedet mitt, de er jo aldeles nydelige... blomstene er kjempesøte og blåfargen er rett og slett nydelig !! Noen av dere som vet hva de skjønne skapningene under her heter ? 

Joda ... jeg liker bomster, men da vi kjøpte dette huset for bare 2 år siden , var det så utrolig mange flotte blomster og busker og roser og i det hele tatt .... og jeg innrømmer det at jeg ikke vet navnet på over halvparten av dem emgang...  derfor jeg så fint spør dere der ute :o)



Hvordan liker du bloggbildene mine best ?  Helt enkle vanlige bilder ? Rute med 4 bilder i ?  
Eller de nye som jeg laget med de søte blå blomsene her ?


Jeg setter kjempestor pris på en hyggelig kommentar min venn.

Klem fra Babsy

lørdag 29. mai 2010

Sirkus - jordbær og bruktbutikk



En utrolig herlige start på helgen, solen skinner fra skyfri himmel  ( enn så lenge da )  Meg og min gode veninne Grete R med bloggen fargeheimen  bestemte oss for og ta turen inn til Uskedalen  på bruktbutikken der inne.... og siden jeg da skulle stå i kø for og sikre meg de beste bilettene i losjen på Sirkus Arnardo .... så slo vi to fluer i en smekk med andre ord :o)  Litt kose mat måte vi også ha mellom slagene, som jordbær og vaniljekesam...  nammiii.... DET er sommer for meg det .... sukk ....





På bruktbutikken fant jeg endel , denne gangen velger jeg og vise det flotte gamle bestikket jeg fant.... betalte ca rundt 50,- lappen for det hele ,  4 av dem er faktisk i sølv !! 

Noen av gaflene var så gamle og velbrukte at de var knekt litt  i tuppen, men du verden det gav dem jo bare mere sjarme det ...  ja for de er jo kun ment for dekorasjon disse her :o)

Jeg har grublet litt på hvorfor de hadde så sinnsykt lange gaffler før i tiden, de stikker jo ikke bare helt inn i munnen, nei de går faktisk enda lenger om en tar dem helt inn , de er jo lange som fy ...... øhhh... det hørtes vel litt ... hmmm.... ok ... nok om det *ler*





Sirkus ja, det var kjempegøy.... ja faktisk helt til de enorme elefantene kom da... hjelpes meg... store var de ja ..og særlig da de stilte seg bare halv meteren fra oss som satt i fronten der.... den ene tullingen  løftet snabelen  ( 20 cm fra ansiktet mitt )  og snøs på meg.... jeg ble så  paff   *les redd.....   at jeg slapp hele kamera mitt i gulvet ....  kan le av det ...  men hjelpes meg....trodde jeg skulle daue der og da....  ikke ofte en elefant har nøset på meg nei... mulig jeg har pådratt meg elefant influensa nå da  *dåne* 




Har du fått vært på Sirkus i år ?   Liker du Sirkus ?

Jeg setter kjempestor pris på en hyggelig kommentar min venn.

Klem fra Babsy



torsdag 27. mai 2010

Søte klokkeblomster fra egen hage....


Ja jeg simpelthen elsker sommeren ... det og  kunne hente inn  inn de søteste blomstene fra egen  hage, og akkurat når en har lyst på det liksom, og kunne dele dem og overaske venner og familie med egne blomster... sukk ...... dette er en utrolig flott årstid... sen vår / tidlig sommer.

Akkurat disse søte hvite og blålilla  klokkeblomstene har jeg så utrolig mange av, de er overalt i hagene mine ... så de tar jeg  inn og koser meg med friske hver eneste dag, og i dag valgte jeg og sette dem i denne søte lille tekannen. Den fant jeg forresten på lpoois for en stund siden :o) 

Hmm, ja jeg sier klokkeblomster jeg, og det er rett og slett fordi jeg ikke aner hva de heter ...
men jeg  tror at de heter klokkeblomster !?  Vet du hva de heter ? Er det klokkeblomst ?




Kjempesøte, de dufter ikke så mye men de er jo utrolig dekorative da.

Hagen min rett og slett bugner over av dem særlig da de hvite, så om du vil bytte løker med meg er det bare og komme med forslag og så send meg gjerne en hyggelig  mail ... jeg liker og bytte litt løker og frø og ofte også planter med gode venner  :o)




Tusen hjertelig takk for besøket.
Jeg setter kjempestor pris på en hyggelig kommentar min venn.

Klem Babsy



Hvitt og isblått


Ja jeg kommer tilbake til det hele tiden, klarer ikke legge inn andre farger på det nåværende tidspunkt.... kalle meg gjerne tussete og sprø *ler*  men det bare være hvitt og isblått.... som denne vasen min mor kjøpte til meg en gang hun var på loppis i Haugesund....  den er bare så nydelig fine... og jeg er allerede blitt så utrolig glad i den, og tenk om jeg noen gang hadde klart og finne en maken til den... mulig på neste loppis ?

Hvilke farger kombinerer du i ditt hjem ? Bytter du farger etter årstider ?




Har du vært på mange koselige loppiser i år ? 
Har du noen loppiser i sikte og ble du lykkelig eiger av noe fint i år også mon tro ?

Jeg skal påSøndagen - ja for da braker det løs med stort loppis på skolen her nede..ohhh, gleder meg som en unge.... det er jo allerede blitt mange lange uker siden siste loppis nå ....




Jeg setter kjempestor pris på en hyggelig kommentar min venn.

Klem fra Babsy



onsdag 26. mai 2010

Kjole til min lille prinsesse :o)



Jeg satt og heklet her i går kveld og viste vel ikke helt hva jeg ville lage egentlig , men så fant jeg ut at en slik sommer kjole jeg laget så mange av for noe år siden, kunne vært kjempesøtt på min lille prinsesse Nina Alexandra .... jeg heklet derfor en topp av det myke herlige garnet til Sandnes, Garnet heter Duett - som er i 55 % bomull og 45 % merinoull. Jeg valgte fargen kremhvit :o)

Fant noe herlig bommullstoffer på hobbyrommet og sydde det fast i underdelen, sydde i tre søte rosa blomsterknapper og vips... enda en ny søt sommerkjole til barnebarnet mitt. Joda ... jeg laget en liten søt hårstrikk i samme mønster, må jo ha litt stil over det , det er en jo liten fornem dame dette her vet du ;o)



Jada... jeg vet jeg har et utrolig dårlig kamera, men tro meg jeg jobber iherdig med saken .... det skal nok bli et nytt ser du , jeg må bare finne ut hvilket jeg vil ha først :o)



Jeg setter kjempestor pris på en hyggelig kommentar min venn.

Klem fra Babsy


Leter etter vaske servanten .....


Ja min mor og jeg kjøpte denne flotte muggen hos en lokal antikvitetsforhandler for en tid tilbake og vi kunne gjerne ha tenkt oss vaske servanten som hører til den. Ja jeg sier vi for jeg kjøpte den men byttet den så med min mor, så byttet vi tilbake men nå er den igjen hos min mor... innviklet  ha ha, ja men slik er vi bare.... bytter og styrer på etterhvert som en finner ut at noe passet bedre inn der en her osv. Kjempekjekk og ikke minst praktisk byttegalskap egentlig  *ler*

Kunne også tenkt oss flere deler til resten av de flotte tignene du ser på bildet, har du noen ? vet du om noen som har ? evt. bruktforhandlere ?




Jeg kunne også tenkt meg flere i denne søte bokserien her ( vist det finnes da ) Kjmepekjekke barnebøker fra gammelt av som inneholder de kjente og kjæreste fortellingene du kan tenke deg... Hvem har vel ikke hørt om midtsommernatten i Bakkebygrenda og Dyrene i Afrika .... har så lyst og lese dem for barnebarnet mitt ser du og da ville jeg gjerne hatt flere av dem....

Ikke bare bare og finne den på de lokale bruktbutikkene og loppisenen så derfor prøver jeg online, mulig noen av dere vet mer en meg ? krysser både fingrer og tær jeg nå vet du :o)




Jeg setter kjempestor pris på en hyggelig kommentar min venn.

Klem fra Babsy

lørdag 22. mai 2010

Pelargonium hortorum Pelargonia



Pelargonium hortorum Pelargonia.  Denne sorten har blitt svært populær de siste år og heter Mårbacka.I Danmark blir samme sort kalt Dronning Ingrid. Sorten er svært kraftigvoksende,og er derfor en utfordring for gartneren å produsere. Til å være Pelargonia tåler den nedbør overraskende bra, og det kommer jo godt med her på vestlandet :o)

Jeg elsker denne planten, den er rett og slett nyyydelig ... nå har jeg altså gått til innkjøp av 4 stykker i denne herlige babyrosa fargen, om jeg går ned en annen dag og kjøper i flere i nadre farger får tiden vise, men til nå holder det med disse rosa babyene her, de passer så utrolig godt i stuen min sammen med alt det hvite og isblå - liker du  Pelargonia ?





Og isblått, ja det fant jeg på  Nille  i dag ... nydelige flotte kulelys i hvitt og isblått.... og de to lyktene kunne jeg heller ikke motstå ... hvordan velge mellom slike flotte ting ? nei da gjorde jeg det lett for meg selv og handlet dem begge to :o)  Kjempeflott pris var det på den også ... den høye smale med sølvfot kostet kr 69,- og den mindre med hvit fot kostet kr 59,- De nydelige isblå kulelysene kostet bare kr : 39.90,- pr stykk.





Handler du på Nille ?  Hvorfor ja ?  hvorfor nei ?


Jeg setter kjempestor pris på en hyggelig kommentar min venn.

Klem fra Babsy

onsdag 19. mai 2010

Svart eller hvit ??


Jah...  det er det store spørsmålet her hos meg for tiden, dette lys stativet er jo kjemepe flott når det er svart ...men ....den passer jo overhode ikke inn her ....hmm, spraye den helt hvit - eller kremhvit ?  ...  eller blir den for hvit da mon tro ?

Har du noen gode forslag så blir jeg utrolig glad for det, mulig den kunne blitt fine i en slags grå tone  ? hmmm, eller en annen gøy farge .... ohh... valgets kvaler..... *grubler så det knaker*





Jeg grublet en god stund på disse flotte henge amplene også før jeg kjøpte dem, det skal jo egentlig være ekte blomster som skal hege der da, men jeg glemmer jo hele tiden at de er der og dermed må de leve og dø på den brutale har du glemt og vanne meg måten ..... så derfor .... når alt kom til alt, ble det da disse flotte hvite amplene fra Europris.... og Topiarykulene er med hvite og rosa blomster på ....

Stor hvit ampel i str : 32x 41 cm  ...   kr 89.90,- 
Stor Topiary kule 35 cm   ... kr 179,-


Men da kom tvilen ... ble det for dramatisk med plastikk ??

La meg bare si at det kommer fullt av rosa og lyseblå blomster i  blomsterkassene under kjellerstuevinduene, ja for de er ekte og kjempefine hengeplanter , så der vil det jo bli litt farge etterhvert som de blomstere frem.... hmmm ... ikke lett i det hele tatt dette her gitt....




Hvordan ble det synes du ... ble det for lite farge der nå  ? Skal jeg ta dem ned igjen ?



Jeg setter kjempestor pris på en hyggelig kommentar min venn.

Klem fra Babsy


søndag 16. mai 2010

Ønsker alle mine lesere en kjempefine 17 mai feiring :o)



17. mai, grunnlovsdagen er hele Norges nasjonaldag. De aller fleste av oss feirer dagen ute i gatene og går i tog, men de fleste feirer nok dagen med  både pølser og is ... men uansett feiring så håper jeg dere alle sammen får en strålendes dag og en kjempefine feiring i morgen, håper at hver og en av dere dere får feire med familie og venner og at dere virkelig forspiser dere på pølser og grillmat og selvsagt på jordbær og is .... som selvsagt hører med til 17 mai feiringen. 


Gratulerer med dagen Norge - Hipp Hipp Hurraaaaaaaa




"Søttende mai er jeg så gla' i,
moro jeg har fra morgen til kveld!
Da er det så du, om vi er små du,
er vi med likevel.
Jeg roper hurra dagen så lang,
synger for Norge mangen en sang.
Og jeg, jeg kan du
elske mitt land du,
det skal du se en gang."
 
 

Jeg setter kjempestor pris på en hyggelig kommentar min venn.

Klem fra Babsy


lørdag 15. mai 2010

Platting over den ene garasjen



Jahh, da var det endelig kommet ny platting over den ytterste garasjen vår.... det var bare slike små 60x60cm ruter der da vi flyttet inn, og de var ikke noe særlig fine og se til i det hele tatt. Derfor valgte vi og lage heldekkende platting der isteden for... og ble utroligførnøyde med det reultatet ja, her ser dere før og etterbilder , men klart det blir mye finere når vi får beiset det så det blir likt som de andre plattingene våre....

Det er faktisk første gangen at Babsy mannen og Babsy sønnen gjør dette, så jeg må jo innrømme at jeg var en smule bekymret for resultatet  i starten, men du verden så fint det ble.... er faktisk kjempestolte av dem begge to og jammen meg fikk de gjort det på bare en dag, selv det er faktisk hele 40 kvadratmeter der :o)



Så har jeg jo tenkt og kjøpe meg ny tlf. en stund da og endelig fant jeg ut hva jeg ville ha, og valget falt på en Lg KU990i ....  og joda den ble hvit - hvit - hvit .... selvsagt *ler*  det var jo såååå  mange i og velge mellom , men jeg fant ut at denne  kunne passe til mitt behov ... så nå var det bare og lære seg og ta på skjermen isteden for og bruke taster...litt uvant men du verden så spennnede....





Har du gått over til touch telefon ? Hvordan gikk det ? Har du angret ?


Jeg setter kjempestor pris på en hyggelig kommentar min venn.

Klem fra Babsy



torsdag 13. mai 2010

Laget kjole i engelsk blonde og nye strykemerker



Ja jeg ble ferdig med alt jeg skulle gjøre i dag, så jeg satte meg ned på hobbyrommet og fant ut at jeg skulle lage en søt sommerkjole til min lille prinsesse Nina Alexandra. Kjolen er sydd av Engelske blonder og dekorert med dus rosa hjerteband rundt kantene. På baken laget jeg en dobbel sløyfe og på fremsiden et søtt dusrosa hjerte motiv, og selvsagt ble det en dus rosa hjerteknapp i lukkningen i ryggen :o)

Så nå bare gleder bestmor Babsy seg til neste gang hun kommer, så vi kan ta mange fine bilder av prinsessen min i den nye søte sommerkjolen.




Så fikk jeg laget meg 4 nye strykemerker, 
jeg liker og lage mine egne merker for da har ikke alle sammen like !!  

Men joda .... jeg selger strykemerker, du finner noen av dem inne på min lille online shop 
Disse fire nye har jeg ikke fått lagt inn der enda , men gi meg en lyd om du er innteressert i dem  :o)


ps: vannmerket Babsy står ikke på originalene, dette er gjort kun for og merke dem her i bloggen.





Jeg setter kjempestor pris på en hyggelig kommentar min venn.

Klem fra Babsy



Nydelig fransk vinskap .....



Ja vet du ... jeg var så utrolig heldig og være i eie av  6 søte askebeger i pastellfarger fra Figgjo, og dem hadde en veninne av meg så utrolig lyst og kjøpe .... well ... jeg ville jo ikke det da, så jeg sa vi kunne bytte med noe og dermed kom hun altså med dette utrolig flotte hvite vinskapet til meg.... er det ikke bare aldeles nydelig da dere ??  

Joda, det ble jo selvsagt puttet inni med alle slags flasker av noen her i huset, men det skal altså fylles opp med god gammel vin av årgang dette her ja..... skal også prøve og finne noen gamle franske vinglass og henge inni i "buret" på toppen..... ohhh...jeg er så utrlig glad.... det var bare så utrolig flott der i kroken på stuen min .....tralll laaa laaaa ......


Ellers fikk jeg inn flere bestillinger på de vimplenen jeg sydde og dekorerte for en stund siden, hun som kjøpte flere sist gang, hun likte så utrolig godt de første hun bestilte så hun ville gjerne ha noen flere men med søte olivenmotiver på denne gangen .... hva synes du, ble de ikke søte vel ?



Jeg setter kjempestor pris på en hyggelig kommentar min venn.

Klem fra Babsy


tirsdag 11. mai 2010

Fuglehus fra IB laursen


Ja i dag fikk jeg endelig somlet meg til og kjøpe meg et slikt flott fuglehus som jeg har hatt øverst på min ønskeliste i lang tid nå, Fuglehuset kjøpte jeg i Rosendal på en liten søt butikk der som heter : Stemning - gave og interiør, en kjempesøt butikk med kjempekoselig betjening og ikke minst...mange flotte saker og duppesingser som jeg trenger til mitt hvite skattkammer ja :o)

Jeg valgte dette søte blå huset, med et lite spisebrett under og prisen var kun kr 399,- for det :o)




Ja og i samme slengen fant jeg disse to herlige skapningene her til bare kr 79,- pr stykk, som jeg håper kan ønske alle mine gjester velkommen til meg, De skal få flytte inn i blomsterkassenen ved inngangsdøren min, må bare få plantet noen fine blomster i dem først, ikke så lett og velge , det er jo så utrolig mange fine blomster ... men uansett så tror jeg nok at det plantedag her nå en av dagene før 17 mai ja  :o)



Hva pleier du og plante i kasser og urner rundt ytterdøren til 17 mai ?
Og har du startet på det enda mon tro ?


Jeg setter kjempestor pris på en hyggelig kommentar min venn.

Klem fra Babsy



søndag 9. mai 2010

mye fint på Nille ....



I dag har vi vært i konfirmasjon til min flotte Gudbarn Magnus, 
og  han var jeg bare SÅ stolte av... flotteste konfirmanten i hele bygden vår :o)

Kakene jeg laget falt i god smak *heldigvis*  ja for jeg får litt prestasjonsangst når det er slike store forsamlinger jeg skal bake til.... men som sagt så gikk det kjempefint ... skal blogge bilder derifra når jeg har innhentet løyve fra dem de gjelder - ikke alle som vil legges ut på det vide nettet og det respekterer jeg fullt ut :o)



På lørdagen varjeg forresten innom for og handle ingridienser til disse kakene og da plumpset jeg selvsagt innom Nille og du verden så mye fint det var kommet i "sommer ting og tang"  ... og når det er hvitt og blått, ja da smelter ho Babsy vet du :o) Likte særlig godt de flotte pottene, de ser litt grå ut på bildet, men de er faktisk isblå og kjempeflotte .... jeg tror jeg skal ha dem til krydderurtene som snart skal pottes om :o)

Blå og hvite store saft kopper  kr14.90,-  --  Liten blå og hvit plastbolle kr 14.90  --  Blått serveringsfat kr 39.50,-  --  Stor bolle kr 39.50,-  --  Saftmugge kr 39.50,-  Salatbestikk kr 12.90,-  --  Blomsterpotter kr 29.90,- 



Har du noen favoritt farger for sommeren ?


Jeg setter kjempestor pris på en hyggelig kommentar min venn.

Klem fra Babsy


lørdag 8. mai 2010

Jahh, så har vi startet grill sesongen....


Det er så ufattelig nydelig vær her om dagene, at jeg leiter etter alle mulige ideer bare for og kunne vært ute og nyte dagene, og derfor har vi også startet grill sesongen, og du verden så godt det var og sitte i paviljongen og spise nygrillet mat og høre på fuglekvitter og nyte de vakre blomstrene som strekker seg opp mot himmelen.... ohhh.. tenk om det alltid hadde vært sånn... drømmer meg helt vekk her jeg sitter....


men i dag har jeg ikke bare vært ute da, måtte holde meg på kjøkkenet for og få bakt de to konfirmasjonskakene til mitt flotte Gudbarn magnus, som skal konfirmeres imorgen den  09.05.

Der var det da et ønske om en Guitar Hero kake, og siden det var noe jeg overhode ikke hadde laget før ble det en ufattelig stor utfordring, det tok meg faktisk hele 3.5 timer og lage den ...  så la meg si det en gang for alle - jeg gjør det ikke igjen nei, ..eller ? *ler nervøst*




ja, ja ikke så mye interiør blogging i dag heller, men du vet .... tid til ditt og tid til datt  ... men imorgen skal jeg vel klare og få logget litt interiør etterhvert tenker jeg... da er hverdagn tilbake i sitt normale tempo :o)

Hvordan er det hos deg ?   ... fint vær og konfirmasjons tider der også ?


Jeg setter kjempestor pris på en hyggelig kommentar min venn.

Klem fra Babsy


onsdag 5. mai 2010

Enda mer utesysler i Babsys hjem


Ja jeg storkoser meg om dagene, solen stråler fra skyfri himmel,og de ny stellte bedene mine spirer og gror. Akkurat nå er det flotte tulipaner som strekker seg mot solen her.... rosa og røde og oransje og gule...ja det er utrolig mange nydelige fine tulipaner rundt huset , tror jeg må ta inn noen av dem i en søt vase for virkelig og få nyte dem fullt ut ...



Mannen min koser seg også ute, og her har du ( som jeg lovet ) et før og etterbilde av min ...hmm, ja det var det da *ler*  hva fant jeg ut at jeg hadde egentlig ...  Hagestue - Paviljonge - Vinterhage ?  Well, den skal jo bli hvit og fin som huset og nå er første strøket unnagjort og du verden for en forandring det ble....  har ikke fått malt inni enda så kantene tundt vinduenen ser fortsatt mørke ut...  men det kommer..... tralll laaa laaaa ... og nå bare gleder jeg meg til og hande nye fine møbler og innredning til den....tripper her jeg sitter....klarer nesten ikke vente.... 




Så har jeg brukt de sene kveldene til og strikke/hekle ferdig denne søte tunikaen jeg blogget om for en stund siden, den skulle jo bli  bursdagsgave til min bestevenninne Søsso,  som fyller 40 år den 18.05 - ja hun ønsket seg bare SÅ mye en slik tunika og dermed bare måtte jeg jo lage en til henne, og se...den satt som en skudd på henne... og når mottakeren blir SÅ glad som det hun ble, ja da blir jeg utolig glad jeg også :o)


Hvordan er det hos dere for tiden, har dere sol og sommer ? Har du startet på utearbeidet ?


Jeg setter kjempestor pris på en hyggelig kommentar min venn.

Klem fra Babsy



søndag 2. mai 2010

Hagedag i Babsys hjem


I dag er det bare sååå nydelig fint ute, og det aller beste er jo at det er meldt kjempefine sol hele uken, så da var det jo bare og få på seg "hagetøy" og starte og jobbe litt ute.... Jeg liker det godt og synes det er en kjempedelig følelse og jobbe i hagen, for så vet en at det snart er sommer... 
Sommeren kommer.... Trall laaa .laaa 

Og da jeg ryddet i buskaset i det ene bedet så kom det jammen meg tuslende en liten pinnsvin unge også....den fikk en liten drue og kose seg med, og du verden så den spiste og slafset, måtte mesten le litt av den der den satt og koste seg ;o)

Mannen er i full gang med og male Hagestuen - Paviljongen - Vinterhagen. .. ja jeg har fortsatt litt problemer og finne ut hva det egentlig er jeg har der , men kjært bare har jo mange navn , er det ikke sånn da dere ? .... *ler*


Jeg fikk også plantet noen av de plantene jeg bestilte fra Zimtrade , Lavendel i mange varianter bla. Blå Duft-Lavendel "Lavance" og  Hvit Duft-Lavendel 'Edelweiss'  og noe som heter for Hengende Bambus "Green Twist"..... gleder meg bare så mye til de vokser opp ..... Lavendel er desidert min favoritt plante, men også den gamle Løyntnantshjerte busken min  :o)


Har du begynt på hagearbeidet enda ? Har du noen  favoritt blomster i hagen din ?

Jeg setter kjempestor pris på en hyggelig kommentar min venn.

Klem fra Babsy



lørdag 1. mai 2010

Vinner av min Give Away ble......


Ja da var det blitt 1 mai og jeg har nå offisielt foretatt trekning på min Give Away.



 1 plassen og vinner av denne søte engelen og wallstickersen fra Happylines gikk til Bare Mio

GRATULERER SÅ MYE.




2 premien, en kjempeflott fugl fra Miss Etoile gikk til Fiolkransen
 
GRATULERER SÅ MYE.




Jeg setter kjempestor pris på en hyggelig kommentar min venn.

Babsy

Related Posts with Thumbnails